Du är så yeah yeah wow wow!

Valborg är igång och nu taggas de! :D Tjooho!



I love the way that you move and all the things that you do

Imorgon är de valborg och de kommer bli galet kul! Ikväll har jag och Anki städat i lägenheten så de är fint här då alla ska komma. Känns bra. Imorgon blir det att ta fram damsugaren då mamma och pappa har dragit till stugan. Hon hjälpte till och med till att städa mitt rum vilket jag är jättetacksam för! :D Lovely!

Redovisning imorgon som jag kom på nu , måste ta fram papperet och kolla lite på det innan jag ska sova så jag kommer ihåg vad jag ska säga. Kommer då inte ha en blekaste om vad jag snackar om så blir spännande att se lärarens kommentarer om hon säger något. Kommer då inte kunna svara på något :p

Nä nu taggas morgondagen med musik och nu blir det snart duschen. Hejs! :)




Jag vill ha sommar nu, riktig sommar, med värme och långa varma sommarnätter :)



If It means alot to you

Hahah sitter och kollar på facebook då jag egentligen borde plugga men jag gör det imellan åt. Ialla fall så hittade jag en lista som var väldigt underhållande

13 saker du tänker då du är full:


1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

Tyckte den var galet kul ialla fall :D behövde bara lägga in den. Nu ska jag ta tag i livet igen. Pusshej!

Our hands will not be taught to hold another's 'cause we're the special two

Helgen har varit rolig, i fredags blev det "fest" eller något liknade, for lite hit och dit :P Sen igår (lördag) kom martina hit och vi såg 10 things I hate about you, var väldigt längesen man såg den så var kul :) Sen kollade vi på gamla bilder ifrån 7an och framåt, vilka minnen!

Idag blev det att fara på loppis med mamma och pappa, hittade två krukor som jag gillade, sen köpte jag en navelpiercing och en lampa, mycket fina. Är väldigt sugen på flytta hemifrån nu men det lär få vänta ett tag tills jag får en inkomst.

Nu ska jag kolla lite bilder som jag ska beställa efter och sen blir det att plugga Nk har redan laddat med kaffe. Hejs :)








What Do You Say

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, har suttit med detta eviga plugg. Helt slut nu men inte länge kvar av skolan så det är bara att hålla ut till de sista. Imorgon ska projektarbetet vara inlämnat också och på kvällen lär det kanske bli Oleary's och ta en öl för att fira att de är bortgjort. Sen återstår bara dessa redovisningar om projektet. Ses inte framemot.

Tack för att de är fredag imorgon, överlevde denna vecka också.

Imorgon ska man massera någon inte från skolan så Joella kommer och får massage, skönt för henne! Själv ska jag stå och knåda i 1 timme. Inte alls jobbigt. Men efter det så har jag HELG! har redovisning också imorgon på naturkunskapen och kommer säga konstiga ord som jag inte har en aning om vad de betyder. Superkul.

Har just duschat och satt på mig myskläder, galet skönt och nu ska jag fortsätta med läxorna. Massage står först på listan. :)

Hejs!

Any Day Now

Nu är jag less och trött.. Har gjort bort på två dagar 3 redovisningar och 1 prov. sen återstår de här än så länge, får alltid mer såfort man börjar känna sig mer avslappnad.


Styrketräning x2 ?
Naturkunskap redovisning fredag
Naturkunskapsfrågor + förhör onsdag
Psykologi examintationsuppgift v.18
Massagen Fredag
Religion B uppgift v.?
Projektarbetet helt klart fredag

Har jag glömt något?

Är helt slut i huvudet och de enda jag vill är ut och rensa huvudet men de går inte då man har allt de här att tänka på.. Stressen och pressen är INTE kul. Nu ska jag fortsätta med dessa satans naturfrågor och sen kommer Martina på en stund också. De blir bra. Hejs!


Frukt smoothie och religion a

Sitter på Waynes med Angelica och Sofia, mycket mysigt! Har skrivit klart religionen nu vilket känns väldigt skönt att ha en till sak bortgjord. Nu tänkte jag försöka göra bort lite natur också då jag ändå är igång :) Sen nu får jag min ps3 kontroll såld och de gillas! Den ligger ändå bara och samlar på sig damm så de är lika bra att den kommer till användning, och jag blir lite rikare.

Och nu är Bulgarien resan bokad också :D Wooho!

Nu ska jag fortsätta skriva, hejs :)









Bra dag..

Börjar dagen med att jag var helt säker på att vi hade sovmorgon, hade jag de? NEJ. Hade 20 min på att ta mig till skolan för att där hämta ut studentmössorna och sen ta mig till lektionen. Efter den så hade vi lunch och de var ingen go mat heller. Sen hade vi redovisning som gick sisådär och efter det hade jag ett prov som gick åt helvete. Kommer hem och tror att jag har mitt arbete som ska vara klart tills imorgon kvar på skoldatorn som är kvar i skolan. Som tur är så har jag skickat de på min mail. Puh! Nu ska jag om en stund fara till stan och träffa anki och fika på waynes och plugga. Dessutom måste jag få igång moppen snart för jag är så less på åka buss. Nu har jag fått ut lite men lär skriva mer sen. Hejs!

I was walking with a ghost

I fredags blev det fest i håkmark vilket var trevligt!

I lördags var det dåligt väder och jag kände mig så uttråkad så jag ringde och hörde ifall pappa kunde komma och hämta mig till stugan så då drog jag dit. Var väldigt mysigt där. Såg serier på datorn och pluggade. Sen idag, söndag så var det väldigt fint väder så tänkte varför inte gå ut och sätta mig i shorts och en tröja och plugga. Satt där i 10 min och sen höll jag på frysa ihjäl, varmt ibland men sen blåste de galet mycket så blev mest kallt.

Sen ikväll har vi suttit och bestämt klart de mesta inför resan så nu så ska dom boka ikväll men jag behövde fara hem för att plugga, jättekul.. Men det var mycket trevligt!

Nu ska jag börja plugga igen och ser inte framemot morgondagen. Hejs :)
'

Lessheten..




Klänningen som ska sys om och kanske användas på studentkvällen. Får btw studentmössan imorgon :D


Fight For This Love

Har varit ute och sprungit med anki ikväll, var väldigt skönt men jobbigt. Fast älskar känslan sen då man har gjort bort sånt där då man senare på kvällen kan lägga sig ner och vara nöjd över sig själv. Härligt var det ialla fall och nu blir det beach 2010 som jag sa!

Hade tänkt att se Bloody Diamond ikväll men orkade inte se så mycket och nu tänkte jag faktiskt sova. Ska göra så mycket plugg i helgen och förhoppningsvis något kul på kvällarna. Men får se vad som dyker upp. Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa. Gonatt :)


Är så trött på min design nu så bli inte förvånade om jag gör om den, vill ha mer sommrigt nu för svart kändes lite tråkigt den här årstiden. :p Hejs!

Jordgubbar Och Massa Läxor

Sitter och försöker ta tag i det sista på idrottspsykologin. Vill inte påstå att det går framåt direkt men en fråga är bättre än ingen.

Efter ännu en tung dag med läxor som sitter på huvudet hade mamma varit och köpt jordgubbar som gjorde att jag sken som en sol då jag kom hem. Helt underbart, nu fattas det bara att den envisa snön vill försvinna och att solen kommer tillbaka. En till grej det får INTE snöa i helgen.

Är ensam hemma och ska försöka ta och passa på att göra bort så mycket läxa som möjligt då. Då är det bara jag och böckerna.. Ser verkligen framemot de, eller?.

Nä men nu ska jag fortsätta mumsa jordgubbar, hihi :] hejs!



The Only Thing That's Real

Tjabba tjena, denna dag orkar jag inte ens berätta om, utom att ungarna var jobbiga.. Vi höll iaf våran ledarskaplektion med 4or och det jaa kunde ju ha gått bättre men gick ändå bra.

Igår hämtade jag löshåret som jag ska ha på studenten och har provat det lite ikväll och tagit lite bilder. :p Rätt kul faktiskt!

Nu ska jag ta tag i mitt liv istället och plugga inför provet vi har imorgon, buddhism och hinduism.. Åh så kul.


Wasted Time

Idag har det gått undan. Skolan idag började halv 12 vilket gav mig och andra en rejäl sovmorgon till att börja med. Men hade lite problem att sova i och med att det var så ljust ute. Då jag kom till skolan gick jag och Emelie och käkade, det var älskligspankaka så det blev en halv sådan.. Sen hade vi naturkunskap och efter de ledarskap då det bara var och lyssna på redovisningar. Styrketräning som vi sen skulle ha blev inte direkt styrketräning, vi skulle jobba med uppgiften vi har fått så vi drog. Sen tog jag och gick hem för en gångs skull. Var väldigt skönt, speciellt med musik. Var på coop en sväng och sen skickade vi tillbaka min studentklänning också. Nu på kvällen fick jag ett ryck att fara ut och springa så nu är de gjort också. Känns som bra :) Nu sitter man i t-shirt och nu blir det sängen och läsa MASSA MASSA massa religion... Puss :)



Squeeze Me

Sitter och fortsätter tagga Sunny Beach, hur underbart kommer det inte bli på en skala. Kollar igenom bilderna sen jag var där 2009 och nu blir det även 2010 :D Längtar så jag håller på spricka. Den 10 Augusti är det bestämt och om en vecka ska vi boka biljetterna. Vi kom äntligen fram till datumet och nu ska vi fortsätta kolla med folk. Tänkte lägga ut lite bilder sen vi var där nu och sen blir det att , ja jag vet det är länge kvar men jag ska börja kolla runt med kläder och drömma lite. Pusshej :)



















I Just Wanna Know Why

Har lite och göra så sitter och kollar igenom olika bilder, är rätt underhållande i alla fall för mig. Men tänkte ändå lägga upp några här.



Valborg 09


Skolan våren 08


Nydala 08


Våren 08


När jag övertalade tjejerna att gå till mig. Kan inte påstå att de var glada.


Då jag och emelie satt och väntade på att donkan skulle öppna i kanske 1h 30min så vi kunde köpa mcflurry. Sen då dom öppnade hade vi inte råd att köpa dom så då blev det en twister från Statiol istället som hade varit öppet hela tiden..


Alla dessa förfester hos mig. Nu vill jag ha somma och sol för det är = ♥ balkongen


 


So Hold Me Tight , I'm Losing All The Energy Of Fight

Mycket trevlig kväll ikväll. Bion var supermysig och helt klart sevärd. Efter det rullade vi hem till mig och började planera utomlandsresa. Nu har vi hittat ett hotell i Sunny Beach sen ska vi klargöra med datum. Kommer bli sweet! :D






I wonder if I ever cross your mind,For me it happens all the time.

Idag har jag varit med Martina på stan och gått runt. Mötte upp mamma och vi gick och kollade på hårförlängning som blev beställt. Ser framemot det grymt mycket. Kommer bli spännande att se sen hur det ser ut. Sen gick vi och kollade på tyger till Martinas balklänning, tror den kommer bli väldigt fin! :) Bytte även skorna till rätt storlek och köpte ett snyggt armband.

Ikväll blir det att fara på bio och se Alice i underlandet. Kommer bli trevligt! Sen i övrigt blir det att ta det lugnt och mysa bara.







Is Going Down




Blir Corona ikväll med klassen! :D

Idag har jag varit på stan med Angelica och det var mycket trevligt. Det enda som var kasst var att det var ingen sol. Vart tog solen vägen. Tycker i alla fall att den ska komma tillbaka! Hittade ett par vita skor som jag köpte fast dom var lite små så måste kanske gå och byta dom imorgon. Sen köpte jag ett enkelt vitt linne också. Kommer nog bli grymt snyggt då man blir brun i sommar.

Nu ska jag göra den sista ruschen innan pappa kommer hem och skjutsar mig till anki. Kommer bli GREAT!


Pusshej :)





Nu taggas det! :D


You Where Looking So Cold

Idag har det gått undan! När jag vaknade for jag och pappa till stugan en snabbis för att hämta lite saker vi glömde igår. Då vi kom hem tyckte jag att det skulle vara mysigt att få till det fint på balkongen nu när det börjar bli så varmt ute. Så jag satte igång och städade den. Efter det cyklade jag till coop och köpte mat och lagade maten idag. Sedan tyckte jag det vore kul att gå igenom mammas garderob och söka efter kläder som hon hade för längesedan som jag kan ha. Hittade en del vilket var roligt, lägger upp bilder här på några av dem. Nu håller jag på tvätta dem. Dessutom fick jag ta över en garderob av mamma så nu har jag mer plats för kläderna. Helt grymt skönt! Jaja, nu har jag fått ut vad jag har gjort idag och upptaderat lite ;D Hörs!







tycker den var som små cool ;p





Det här är det mesta av det jag hittade och föll för.

Puss : )


Break Break your heart

Sitter och pumpar musik och taggar inför kvällen. Kommer bli UNDERBART! Ska nog snart hoppa in i duschen och göra mig lite klar. Sen vid 10 över 5 kommer anki hit och vi ska fortsätta göra oss klara här tills pappa och mamma kommer med bilen. Sen rullar vi mot tavelsjö med solglasögon och bra musik! Och ja jag vet att det är mulet ute men jag har längtat efter det där så jag bryr mig inte. ;D

Sen ikväll blir det att daaansa massor :D


Nu ska jag käka sen blir det duschen som sagt. Puss hej! :)