Glassigt

Nu bär det snart av till pdol och nu börjar jag tagga! :D vissa saker känns tunga men jag ska inte låta det förstöra så nu väljer jag att inte tänka på det längre.


Lovar att jag har glömt hur mycket som helst men det kommer att äga skiten ur allt iaf!

Nu taggar jag med musik och bara tanken av att träffa alla kompisar och massa nya människor kommer bli nice.
och Marre ;) nu ger vi järnet ;) hahhaha..

HAHAHAHAH xD


"Dra på smilbandet och upp med humöret!"

"Kung kung kung i baren"

                    

Jag dansar aldrig nykter.

åhåå, så nu äre bara att tagga pdol då! känns nervöst och kul på samma gång men förhoppningsvis så kommer det att bli hur kul som helst.. taggar nu med massa låtar som jag hoppas artisterna ska sjunga. Hoppas också att det som kanske kommer hända inte händer.......

nu håller jag på att tvätta förfullt eftersom jag måste ju ha med mig massa kläder eftersom jag har lärt mig av mina misstag till skeå. xP

Idag har jag varit i stugan och dit kom även min syrra och hennes familj och jag och simon vågade oss till och med och bada ;) eller jaa... jag kanske inte badade riktigt med nästan.. xD men simon doppade sig och simmade osv.. höll på att tappa mina sandaler för jag bestämde mig för att bada med dem men där vi badade var det sjunkbotten och självklart så skulle mina skor fastna där. Men efter en stund så flöt dem upp.

Nu ska jag vara tråkig och skriva en packlista till PDOL imorgon. Xp

Pengar
Hårschampo,balsam,duschkräm
Sminkväska
Tandborste,tandkräm
PDOLBILJETTEN
Parfym
Munktröja
Linnen
Shorts
Tights
Plattång
Hårspray
Bikini
Underkläder, sockar
Regnjacka
Mjukisbyxor
Jeans
T-shirt
Mobil+ laddare
Örhängen
Påslakan och kudde
Pyjamas
Handduk

+ säkert massa mer XP

What dosen't kill you.

Ja nu var det ju ett tag sen jag skrev igen och jag ska fortsätta att försöka förbättra mig och skriva oftare!



Har ju varit på trästock och det var både trist och kul. Det hände massa saker som var skit men det var väldigt roligt att träffa både nya och gamla kompisar. Men jag tyckte att det var helt okej, men jag hoppas på att pdol blir mycket bättre och att jag kan njuta av att vara där och bara ha roligt och inte behöva oroa mig för något eller bli sur eller bara göra saker som jag ångrar och inte borde gjort.. Sååååå nu blire att tagga pdol på torsdag och det ska bli KANONKUL xD

Igår träffade jag Ankan och Joella och vi gjorde olika drinkar med whiskey som blev asgott! (salt,Whiskey,CITRON!!) haha. vi pratade mycketmycketmycket och sen spelade vi lite guitarr hero och dansade lite.

Sen idag blev det att dra med Joella till HM i ovädret men det vare värt för jag köpte färg och gjorde slingor i håret. Sen var vi lite tjocka och käkade på frasses men men..

Imorgon bär det av till stugan och förhoppningsvis så kommer min syrra och hennes familj antingen imorgon eller på onsdag så jag kan fiska i ån med Simon eftersom jag är feg och inte vågar fiska där själv.

Sen när jag har kommit hem måste jag tvätta massa kläder som jag ska ha med mig till pdol och packa massa saker. Sen då på torsdagmorgon bär det av till efterlängtade piteå!! (sonic syndicate och takida! puss)

Orkar inte att allt blev såhär!... förlåt..