Blod Svett och Tårar

Tidigare idag då jag var rastlös fick jag en ideé om att jag skulle möblera om i rummet . Mycket nöjd med resultatet faktiskt, förut var som dom som har varit hos mig de mesta i centrum av rummet och saker här och där. Men nu är det mer "organiserat" eller vad man kan lägga dit för ord. Blev bättre iaf. Väldigt väldigt jobbigt var det, pappa hjälpte mig att vrida sängen så den står just under fönstret nu, men städningen och resten gjorde jag själv. Lite stolt , för dammtorka och dammsuga osv är inget jag direkt tycker om. Men gillar då det är rent och städat.
Nu ska jag lägga mig och se på tv sen soova : ) godnatt!











Pendeltåg

åååååååååååååka pendeltåg jag är en loser baby jag har inget körkort... sitter och väntar på att religionen ska börja och marre blir rastlös, sätter igång tetris och sjunger. Sånt gör nästan dagarna för mig! Eller det gör mina dagar ;D

Var väldigt skönt att det hade slutat snöa idag då man skulle till bussen. Det var inte lite snö som hade kommit. Plumsa till busshållplatsen där man fick stå på vägen för busskuren var igensnöad. Men mysigt med snö. Hatar bara att det är så kallt då det blåser.

Jag har absolut inget värt att berätta så nu ska jag fokusera på religionen .

Snöö

Snö snö snö och blåst. Det gillas inte då man ska gå till bussen och stigen har drevat igen. Snart har NÄSTAN halva mitt fönster snö som täcker. Känner min insnöad. Känns mysigt på ett sätt ändå. Tända ljus , lyssna på musik och mysa. Kändes inte fel heller.

Till helgen blir det olika saker som händer, eller jag och marre ska komma på saker man kan göra, vi har lite på gång men mer ska det bli.

Jag vill dessutom ha mer sovmornar, det skulle verkligen inte sitta helt fel!

Nu ska jag fortsätta se grey's ;p

hejs! :)

Gilla läget

Ja vad ska man säga, våran religion lärare är ju cool. Hon kör som sitt eget race om man säger så ;D Men hon är skön!

Idag vet jag inte vad man kan göra. Har absolut inget att göra då jag kommer hem, se film kanske. Låter kul. Nä jag får ta tag i det här nu , kanske vara hurtig och fara ut och springa, eller städa kan vara en plan eftersom min garderob ligger på golvet just nu. Känns kul.

Sen slutar man tjugo i 4 också. WOOOHO! Älskar verkligen mitt nya schema, längtar tills vecka 12 eller om det var 9 då idrottspsykologin slutar. Blir långa sovmornar då :)


Nu slutar vi om 2 min, hejs! :)

Bulletproof

Idag började dagen med idrott, tänkt att vi skulle ha karate men det blev inte riktigt så utan vi fick göra vad vi ville. En del bestämde sig för att spela vollyboll och tror några spelade badminton sen pingis. Jag och marre gick och styrketränade lite, sen fick marre en bra idée . Hennes idée var att vi skulle hämta en fotboll och lira lite. Vi hade turen att få en egen hall och sen var det bara att köra. Helt galet kul och jag saknar verkligen att spela fotboll. Till sommaren ska jag iaf spela lite för kuls skull.

Imorgon kommer datakillen och ska fixa datorn. ÄNTLIGEN! Eller jag hoppas då att han kan få allt att funka nu. Känns så tråkigt med skoldatorn, har ingenting på den.

Nu ska jag gå och skriva lite på utvärderingen och sen läsa lite mer inför provet. Sov gott : )

PUSS!

Down

Kan helgen komma nu. Har prov på fredag, svenska till imorgon som jag och Emelie har gjort ikväll , hade en annan redovisning i tisdags. Vill bara vila med helg nu.

Mamma frågade mig ikväll om jag har tänkt söka vidare, vad jag vill bli osv. Mitt svar var rätt kortfattat för JAG HAR INGEN ANING.. Jag vill läsa något jag tycker är intressant och jobba med något jag gillar. Fast först och främst vill jag vila från pluggandet ett tag. Måste dessutom kolla runt så jag kanske har något jobb till sommaren.

Imorgon har vi troligen karate på idrotten vilket inte ses fram emot i och med sen jag var ute och sprang och har för mycket träningsverk i benen. Men ny dag imorgon och förhoppningsvis mindre ont i benen.

Till helgen vill jag verkligen få åka skridskor. Om inte far jag nästan och åker själv, släpar kanske med mig någon men vill väldigt gärna åka skridskor nu.

Nu ska jag nog återgå till American Pie och fortsätta skriva svenskan om jag kan komma på något. Har kört fast lite.

PUSS!



                     
:)




Somebody told me

Orkar inte berätta saker som hänt :P

Igår iaf så drog jag och anka på pipes och träffade lite folk och senare for vi till en fest på berghem. Var ändå små trevligt men ingen hit att sitta bland massa som dricker då man inte kan dricka själv. Hade tänkt att vara hos anka igår jag hon och jonzza men vid 11 drog vi iväg på pipes, eller jonzza drog hem.

Idag for jag till marre så nu sitter vi under täcken och ska se en film hade vi tänkt. Höll också på förfrysa oss då vi gick från affären idag. Helvete så kallt det är ute nu. -26 tror jag hennes mamma sa att det stod på termometern. Nu vill jag inte att det ska bli nå kallare, ge mig värme!

Imorgon kommer pappa och hämtar mig och sen ska jag hem och TROLIGEN om jag nu kan hålla till det jag har tänkt att plugga filosofi. Går ju som det går med det.

Men nu ska vi se film , pusshej!


 

Vem säger nej ;)