Patron Tequila

Ligger i sängen igen.. Har tvättat kläder iaf som ska användas imorgon och sen nya tröjan som blev köpt idag. Supernöjd och kanonpris! Kan kanske lägga upp en bild imorgon, får se.

Idag gick jag med Anki på HM och Rusta, får lite sug efter att flytta hemifrån nu. Vill ha ett jobb och egen lägenhet. Skulle vara drömmen! Men studenten först sen så får man hoppas.

Taggar upp morgondagen med låtar men känns inte som jag ska ta ut något i förskott men är definitivt mycket piggare. Vet dock inte ifall det beror på medicinen eller om det börjar bli bättre. Orkar då mycket mer nu och jag kan sitta och prata efter jag har tryckt i mig en påse halstabletter. WEIHO!

Ska lägga mig och se That's 70's Show och sova på en liten stund, måste kolla torktummlaren först ;D

Puss! :)



I Like It

Hatar att vara förkyld nu. Fick mer feber ikväll och har snuva och halsont så jag kan inte sova. Har varit vaken sen 3 och nu ringde mammas väckarklocka. Jag vill ha en påse halstabletter och det bästa som finns för att bli av med det här så snabbt som möjligt. Blir en tidig kväll imorgon och en massa te och varmt vatten. Önska verkligen att vi hade en värmekudde men inte det. Nu ska jag fortsätta se that's 70's show och försöka krya mig. Seeeyah!


My Heart Still Beats For You.

Sitter hemma idag också. Skitockså. Vill ut och göra något men nejnej. Måste hur som helst till skolan imorgon i och med att vi ska ha projektarbete och visa upp våra bilder. Kan ju som vara bra om jag är där då. Sitter och dricker te nu iaf. Hatar te i vanliga fall men min hals behöver något varmt och ja då fick det bli te.

Taggar nu påsklovet, efterlängtat! Helt underbart också att vi är lediga på torsdagen också, stort plus för kompledigt!

Nu ska jag hälla i mig teet och sen hoppa in i duschen tror jag :) pussbah!



Kickapoo

Hej, jag vet att jag är dålig på upptadera men jag ska försöka skärpa mig!

Har dragit på mig något virus nu eller vad det kan vara. Fick feber igår och har mest legat i sängen. Så typiskt att det här ska komma just nu.. Har kännt att det har varit något på gång i över en månad men det kommer just innan påsklovet då man har massa att göra i skolan. Det är kul. nej. Imorgon har jag bestämt mig att jag ska till skolan. Ska ta och pallra mig till duschen igen, känns som det skulle vara väääldigt skönt. Hörs imorgon!

Sometimes it hits me right between the eyes

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här! <-- markera här så ser du.


Ja jag har de bra idag!

I lördags blev det stort med bus! Blev först att vara hos Angelica på Haga och förfesta med henne. Sen drog vi till stan och skulle ta bussen till Ålidhem, men riktigt så blev det inte i och med att jag såg fel på busstabellen så den skulle inte gå föräns en halvtimme. (förlåt igen). Sen ringde anki en kille som kom och skjutsade oss till Ålidhem och där träffade vi massor av folk.! Helt underbart :D Efter det gick vi och käkade pommes med Sofia och Falk. Mmmh mycket smarrigt! Och eftersom vi tappade bort Jens och en annan kille och inte hittade dom så gick vi till anki på Haga efter det. Hittade en spark på vägen som var ett roligt nöje och skönt för mina fötter. Sen blev det klädpoker och ja , hm Angelica... DET VAR KUL! (Den som inga kläder har den får gå med rumpan bar!) Sen ja jag vet inte vad som hände med angelica men hon kunde inte sluta prata så jag somnade nog vid 7 nån gång och sen gick jens hem då för han blev less i och med att han verkade vilja sova. Hahaha ;D

Tänkte dela med mig av lite bilder som togs under kvällen.


















Stamp on the ground!!!

Nu är anki TAGGGAAAAD :D JAJAJAJJAJAAAA så kul vi har :D

One, Two, Tree

Ikväll blir det krogenkrogen men Anki som sagt. Är i hennes lägenhet just nu och förfestar, men Angelica som taggade mig är inte lika taggad längre för hennes vin som hon har smakar SKIT. Det är lite tråkigt men hon kommer bli TAGGAD snart! Ska göra mitt bästa och då vi kommer dit och börjar dansa kommer hon bli SÖNDER TAGGAD. Kan jag slå vad om :) Nu ska vi fortsätta pumpa musik här och tagga till. Puss hej :)




I'm going to touch the sky




               



Ikväll blir det utgång och det taggas! Lär bli tokigt kul och förhoppningsvis lika galet som alltid. :D

Sitter och kollar på skidor med pappa och det var nästan just en megakrock på en bro för det blev en vägg av skidåkare och den fylldes bara på och sen kom, jag tror det var Hellner och ser ut som en karatespark på en person som bara flyger. Svårt att förklara men var som lite småkul.



"It's my life, I'ma do what i do
And if you don't like it, it's cool, Fuck you"



Nu ska jag gå och göra något av mitt liv, pusshej :)


 


Good Girls Go Bad

Har just gjort bort dessa loggboksfrågor som jag hade lovat mig själv att bli kvitt med. Nu återstår bara detta prov och sen är kursen avslutad. Grymt!

Idag vet jag inte vad som kommer att ske, kanske bara sitter hemma och tar det lugnt en fredag. Känns som skönt. Sen blir det KANSKE utgång på lördag. Om det ens blir något , annars taggas 1 april eller hur det nu var.

Jag kan inte förstå hur lat jag är, orkar inte ens göra mat så kokade kaffe istället. Har käkat en yogurt också med nå müsli.

På söndag ska jag försöka få med mig Martina och Joella till Iksu och gå något pass med mig. De lät då inte helt omöjligt då jag pratade med Joella iaf. Ska bara fråga Martina nu också. Vill gå på Arobics vore galet kul!

Nu ska jag njuta av att loggböckerna är skrivna och lägga mig och se om det är något bra på tv. Hejdå :)



Marre Ska Bli Ett Ägg Då Hon Blir Stor.

Sitter hemma vilket jag har gjort hela dagen. Har väldigt tråkigt och imorgon ska jag fara och träna för det är roligare! Ska se ifall jag får med mig Martina på något pass.

Har haft kul med kameran ikväll iaf.





Goodbye

Sitter hemma och funderar på vad man kan göra idag. Ingen stor lust till att fara ut i det här vädret. Ikväll kanske jag ska följa med Angelica på UF eller vad det hette. Annars funderar jag på att dra och träna ikväll men i och med att jag hade ont i halsen då jag vaknade vet jag inte om det är en sån smart idée. Men får se hur jag gör.

Tänkte ändå tipsa om en hårspray som jag tycker är kung. Den gör håret glansigare och jag tycker ändå den håller relativt bra.



Sen fick jag denna olja till håret av mamma igår, har inte hunnit pröva den ännu så vet inte hur bra den är.





Puss :)


Heart Skipped A Beat

Hej mer snö. Vad hände med våren som sakta började att komma? Nu får snön ge sig tycker jag och sommaren får komma. Kändes då skönt att kunna vara hemma idag. Egentligen var det att vi skulle fara till universitetet och kolla på olika utbildningar men har ingen aning om vad jag vill bli för det första och för det andra vet jag inte om jag kommer bo kvar här ens. Kände att jag lika bra gärna kunde vara hemma då. 

Blev så glad idag då mamma berättade att min kusin ska komma till min student. Det kommer bli mycket kul att träffa henne igen. :D

Har äntligen skickat in min handlingsplan nu till idrottspsykologin och ska skriva loggböckerna snart. Blir så skönt då allt är bortgjort. Idrpttspsykologin slut = SOVMORGON!

Sitter och kollar ut då snöskottarna skottar på ett tak. Ser galet tungt ut ser ut som värsta träningspasset nästan. Och skotta i det här vädret kan inte vara det roligaste heller. Om dom inte hade tjänat så pass bra hade jag tyckt synd om dem. :P







Everybody Hurts

FINFINFIN! Var på bio ikväll och såg Remember Me, helt underbar film tycker jag. Väldigt fin och gripande på något vis, men ja gillare! Brukar sällan gråta på bio men det här kunde jag inte hjälpa det. Var inte ensam heller ;D Jag grät, Anki grät, Marre grät och Lotta grät inte. Haha, ja jag vet inte hade fått för mig att hon definitivt skulle gråta men nepp så var det inte.

Resten av kvällen blir det bara att sitta hemma och ta det lugnt, fick nämligen ont i huvudet under bion. Troligen har jag suttit och spänt mig eller något eller så förlorade jag för mycket vätska. Men troligast det första.





Tror det här blev den mest normala bilden ;)

PussHej!


Skola + Iksu

Idag är ingen bra dag. Eller det är en hyfsad dag förutom skolan. Är skönt att det är påsklov snart men innan det finns de en hel del att göra och bli av med.

Var sjukt kul i helgen. Blev utgång med Angelica och det var VÄLDIGT kul!! :D Nu vill jag ha helg igen. På lördagen var jag bara hemma och myste, såg melodifestivalen och jag har som ingen direkt kommentar om den. Känns inte riktigt som om vi kommer vinna med låten som vann iaf.

Sen måste jag bara nämna att alla mina vårkänslor jag hade försvann i morse. Såg att det snöade igår kväll men inte hade jag föreställt mig att det skulle vara så mycket som det var. Visst det var ingen chock med snö men trodde det inte skulle varit så mycket som det var.

Ikväll ska jag på iksu med Martina och Petra och träna Step Up Dance och det lär bli galet kul! Sen innan det ska jag gå till Martina och umgås. Var ett tag sen sen sist :)

Nu blir det film, pusshej :) 


Over My Head

Haha, sitter och kollar igenom bilderna Emelie skickade till mig från Bulgarien. Vill och SKA tillbaka dit och blir så sugen då man kollar igenom bilder. Tänkte lägga upp två här. :P resten vågar jag inte.. hehe










Drop It Low

Yeah , en ny skoldag är startad och det = en dag mindre snart. Inte helt fel. Lov lov sköna lov. Förutom att jag måste plugga under det så kommer det ändå vara KUNG!

Mitt humör idag är trött. Jag vaknade titt som tätt inatt, irriterande vill jag lova.

Just ja, jag var ju och kollade på skor igår, dom jag har kollat på tidigare fanns inte kvar i min storlek vilket var surt. Jag ska dit idag också och fråga om det finns på lagret för igår han jag ingenting eftersom pappa hämtade mig 20 min efter jag hade kommit ner på stan. Han ändå med att kolla Åhleéns, 59an och skopunkten. Idag blir det väl samma runda innan jag far hem och gör läxa. Superkul!

Nu slutar vi om en kvart. Hejs!


Human

Sjukt vad denna kille kan sjunga! Väldigt duktig :)