sick

Dålig dag idag. Vill bara hem just nu och krypa under täcket och aldrig komma ut där ifrån.

Men ikväll blir det att fara till min faster och käka racklett , galet gott och galet längesen.
Imorgon är vi "lediga" har inga lektioner vilket är skönt. Ska fara till Angelica och filma till våran film vi ska göra på foto film och text. Blir nog kul, ska va en klantig tjuv som dricker buuuurn.

KROGEN PÅ LÖRDAG! även du marre ;)

Hejs!


Master Exploder

Sitter med hörlurar och försöker stänga ute allt oväsen. Han som gör om våran toa har börjat borra i golvet eftersom vi ska flytta brunnen och hela lägenheten skakar. Så jag rotade fram ett par hörlurar och pluggade in dom i datorn. Mycket skönare.

Senare då han har farit blir det att försöka göra lite plugg om det inte blir allt för sent och jag hinner bli trött.

Nu ska jag fortsätta se 2/1 men och dränka mig i musik. hejs!


Den "lyckade" bilden, ett bra tag sen nu, ett roligt minne den där kvällen!   

True

Igår (lördag) blev en väldigt tråkig kväll. Först kändes det väldigt skönt att vara hemma men sen då folk skulle iväg och festa blev man självklart sugen på de. Men har man en envis pappa som vägrar släppa iväg en för man har lovat att vara hemma den kvällen så har man. Var väl som ganska skönt ändå att vara hemma men hade varit roligare att vara där. Som sagt ändå, fester kommer och går, nästa helg blir det säkert något annat.

Idag for jag iväg en sväng med mamma och pappa efter jag vaknade förvirrad och undra vart dom var. Ringde pappa och frågade och han hade tydligen kommit in och sagt det till mig men minns det verkligen inte. For en snabbis på HM och hittade en jacka. Var dessutom 20% rabatt på den utan att jag visste om det , de var inte helt fel!

Ikväll har jag skrivit klart naturkunskapen och hade tänkt kolla på idrottsmedicinen också men i och med att min dator blev som den vart så kan jag inte göra det. Hade bara visst antal dagar jag fick använda power point och word så de sket sig. Det innebär också att jag måste konka hem min andra dator imorgon.. KUL.

Nu funderar jag på att soova, göra en tidig kväll för en gångs skull :)

No Easy Way Out

Fyfan.. allt är åt helvette.

Burn This City

Sovmorgon i morse helt underbart, enda till kl 2! Behövdes kan jag säga.
När jag kom hem efter en tråkig filosofi lektion låg skolkatalogen på bordet, den är efterlängtad kan jag säga. Man kan ju bläddra igenom den hur länge som helst, nästan iaf och speciellt i början.

Imorgon blir det fest som kommer bli grym tror jag. Innan så ska vi åka och hämta våran badrumsinredning som äntligen har kommit. Blir spännande då allt är klart. Efter det blir det troligen att jag och marre gör oss klara för att åka iväg dit, käka middag, träffa massa folk och ha galet kul.

På lördag får jag se hur jag gör om det blir att fara på krogen eller om jag bara är hemma och återhämtar mig. hahah :P

Nu ska jag skriva naturkunskap, puss!


Hata mig inte nu

Hittade lite äldre roliga "misslyckaderoligatillgjorda" bilder. Tänkte lägga ut dom nu och hoppas på att inte bli misshandlad imorgon på skolan ;D

Saknar de!







Remember Schöldiii ;)



Godaste kladdkakan! (inte alls beroende av Björn Gustavsson, eller hur Emelie?)


For en resa till Tallin, här med kusinen i hytten.



For på hajk med klassen, klättrade upp för skuleberget, det gillade vi marre(kryparn). Lotta taggad? ;D



De var ett tag sen!


Då vi bastade och slängde oss i snön, olyckligt vis blev vi utelåsta.Undra om han blev förvånad killen då vi knackade på dörren och fråga efter nyckeln. Några tjejer i lättklädda kläder och bikini som fryser ;D



De var allt just nu , pusshej!







Single Ladies

Imorgon blir det svenska nationella för hela slanten kan jag lova, sitta från halv 9 och 5 timmar framåt. Sen är det då också lunch imellan. Har suttit en liten stund ikväll och kollat igenom hur man ska skriva t.ex en artikel,essä,debatt och lite annat. Hoppas nu att det går bra. Har som sagt ivarje fall som tur är en grymt lång tid på sig att skriva så borde nog lösa sig. Ska sen ikväll också läsa i häftet litegran om jag har någon ork till det.

I helgen kommer det nog bli grymt kul, först en fest på fredag som Anna har ordnat för hon har fyllt år och det lär bli massor av folk. Sen på lördag blir det förmodligen krogenkrogen, kändes som kul men man får se hur mycket man orkar men troligen så. Sen kanske det blir ikea på söndag, mamma berättade att dom hade fixat ihop en resa på kvarteret så vore nog skoj. Det jobbiga med det blir väl att bussen går kl 7 på morgonen och festa kvällen innan och kliva upp tidigt.. Inte lika kul.


Har inte så mycket att berätta än hihihihi ;]

pusshej!


Filip och Fredrik + en massa filosofi

Var ruggit kul att gå ut igår, blev en lite spontan grej och helt klart värt. Träffa lite folk och dansa så fötterna gjorde ont.

Sen jag vaknade i morse, eller halv 12 rättare sagt av att min kusin ringer, var väldigt kul att prata med henne. Var så längesen sist. Vill dra till stockholm nu , vore galet kul!

Efter det blev det att ligga och plugga lite filosofi, var ensam hemma ett tag så passade på att få lite gjort då. Efter det såg jag lite på supernatural medan jag väntade på maten. Resten av dagen och kvällen har det pendlat mellan filosofin och andra saker på datorn. Kommer väl få sitta till imorgon för att få någonting att fastna i den här hjärnan (ahhh vilken hjärna går bara in och ut ju...) orkar inte.
Pappa ropade och tyckte jag skulle sitta och se Filip och fredrik med han som brukar vara rätt skönt att ligga i soffan och se på söndagkvällar men känns inte som jag har tid nu utan är väldigt stressad över skolan. Men i reklamen hinner man slänga blicken på instuderingsfrågorna som kanske ger lite ändå.

Nu börjar det igen , pusshej!

Touch It

Ikväll blir det krogen ändå.. Även om jag hade bestämt att det inte skulle bli något i helgen så sket det sig. Ska plugga jävel imorgon nu för har inte hunnit så mycket idag. Sen får jag hoppas på det bästa och om det skiter sig så jaja jag orkar inte filosofi hur som helst känner jag.

Här kommer iaf bilden på skorna (blir rätt lång i dom :D ) 


                                    

Big And Chunky

Wiiieho nya skor och en ny sjal! (kommer bilder sen). Idag blev det att fara iväg och handla lite vilket var helt klart värt att följa med. Fick en snilleblixt om att vi skulle åka till strömpilen för hade ett rabatthäfte där sen var det längesen man var där. Så då for vi dit, hittade ett par snygga skor som blev köpta sen en vit själ också. Supernöjd! 

nu ska jag käka lite sen blir det att plugga filosofii.. 

Lägger upp bilderna snart! 

puss!  


Your Call

Ikväll har jag varit och sett den nya skräckfilmen som går på bio just nu! Helt klart sevärd!
Kändes som de var hälften i salongen om inte mer som skrek rätt ut ;D

Sen fick jag abstinens och ville fara på cover club, men sket sig totalt. Fast känns ändå som det blir skönt med en hemma helg och nyktert. Har suttit och lekt med photoshop och ska troligen sätta på en film snart och bara mysa. Kändes som det var ett tag sen.

Imorgon blir det lampjakt efter en snygg till toan. Känns helt underbart att det äntligen händer!

Har inte direkt så mycket att berätta utom att jag är grymt less på skolan just nu.. (visst var det kukspråket som gällde om det här;) )

Pussheeej!



                                     


Like I Love You

Ännu en skoldag avklarad = en dag mindre kvar! Känns otroligt skönt.

Började med idrott och badminton. Var inte så jättesugen på det men det gick ändå, rundbadminton var helt klart det roligaste! Sen blev det sveenska och där höll några tal vilket var rätt kul att lyssna på och alla hade så galet bra tal! Efter svenskan hade vi hål i över 2 h vilket var väldigt tråkigt men jag och marre började i alla fall planera våran ledarskapuppgift. Sen blev det FILOSOFIIIIII, kul,kul,kul.. Fick lika mycket gjort som vanligt kändes det som, iaf då jag var där..

Sen for jag mamma och pappa och kollade på tapeter och golv till badrummet eftersom dom som vi hade beställt efter hade utgått.. Jag var galet less för jag hittade inga jag tyckte om. Men tillslut så hittade vi något som inte såg förjävligt ut iaf. Hoppas det blir bra nu. Dom ska börja jobba på måndag så förhoppningsvis så kommer det bli klart snart. Fast möblerna kommer inte förän den 25 om jag minns rätt så de känns lite tråkigt. Men men om man väntar på något gott väntar man aldrig (ALLTID) förlänge.  Eller hur det nu var.

Imorgon blir det att fara på bio ändå, se någon läskig film. Har inte så stor koll på filmnamn så , men den har i alla fall premiär imorgon så.  ^^

Sen plugg plugg plugg.. Så fort det börjar ta slut kommer det mer. Som en bommerang, den kommer alltid tillbaka..

Nu ska jag nog se en film eller något sen sooooova :)  pusshej! 



                                 

Live Licks

Nu är jag glad, har äntligen gjort bort svenskatalet som jag hade fruktat under 1an,2an och halva 3an nästan. I princip ända fram tills jag gjorde det. Men gick ändå bra!

Ikv har jag varit med josse, hon solade solarium och jag passade på att duscha. Kan ju som sagt inte sola solarium ännu pga min navelpiercing. Lite tråkigt men sånt man få ta.

Imorgon blir det att läsa filosofin.. Åhhh efterlängtade filosofi. -.- ska bli skönt att få det bortgjort iaf.

nu ska jag och josse fortsätta se One missed call och sen blir det nog att sussa!

pusshej!


First Time

Åh så skööönt, nu har jag äntligen skrivit klart svenskatalet! Hoppas det blir bra nu bara. Måste plugga in det imorgon samt skriva pm. Sen har jag bara filmanalysen kvar som jag borde skicka in i veckan och sen skulle det nog också vara bra att börja plugga filosofin.

Helgen var kul, blev cover club i fredags. Började med att jag och marre drog hem till mig och gjorde oss klara , taggade till med lite musik samtidigt och käkade. Sen tog vi bilen till Jonzza och förfestade lite. Men dom drog så tidigt till en fest så vi tog bussen hem till mig igen och fortsatte där. Sen for vi till cover club. Inte så mycket kännt folk den här gången dock men var kul ändå!

På lördan blev det att ta det lugnt, slappade med filmkväll , tog ju bara ca 1 och en halv timme att hitta en film. Och slutade med en som man hade sett. Men var kul ändå.

Om söndagen har jag inget att berätta, tog mest lugnt.

Men nu ska jag sova, är så trött.

pusshej!



Forever Angel

Idag började dagen med 1 och en halv timme sång vilket var sjukt kul. Blev lite omväxling för en gångs skull. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig ibörjan för vi sjöng nå konstigt men sen blev man mer fokuserad eller hur man kan beskriva de.. Sen gick tiden jättefort sen svenska men det var rätt lugnt där och fick sluta tidigare, eller läraren behövde gå. Efter det hade vi ett låååångt hål. Gick fortare än trott ändå. Sen hade vi våran älskade filosofi.. sen HEM! Sen fick jag hämta mamma som hade varit och ätit med jobbet.

Ikv har jag suttit och sett how I met your mother och pluggat lite naturkunskap. Och jag har kommit fram till att jag hatar fortfarande naturkunskap.. Trodde jag skulle gilla det den här gången men nej , alltid samma visa det vänder vad jag tycker.

Och nu blev jag bara less, fattar inte varför , idiiot är hon..


Blind Evil

Vilken dag! Först försover jag mig och missar bussen, som tur var kunde pappa komma och skjutsa mig. Vi var på IKSU hela dagen idag, körde arobics, core, bodypump och sen blev det lite massage som avslutning. Kan säga att då man kom hem från det där blev det direkt att sova en liten stund. Sen blev det att hoppa in i duschen och fara till Droskan och käka tacobuffé med klassen. Helt underbart gott, fast blev helt proppfullt så efteråt ville man bara lägga sig ner och inte röra på sig. Men kan ändå inte säga att det var fel med kaffe på det hela!

Sen blev jag ganska lättad då jag fick höra att svenska talet som jag inte ens har börjat skriva och skulle redovisa på fredag blev uppflyttat. Har inte börjat skriva om det jag ska prata om än, och då är det ju ganska omöljigt att börja plugga in det också.


Imorgon blir det en seg dag, först ska vi stå och galaaa som tuppar med en kör. Skitskoj!... Sen har vi hål i 3 och en halv timme sen filosofi. Hoppas GOLL UM går med på att våran grupp får sitta och göra vårat samhälle på rasten så vi får sluta tidigare.


Gonatt!

Från yran eller kulturnatta tror jag.






Bed Of Roses

Sitter och kollar igenom olika bilder som jag har på den här datorn. Som dom flesta vet har jag en smockad dator med överdrivet mycket bilder, ganska kul att sitta och kolla igenom då man har lite att göra. Men det är tyvärr inte på den här datorn. Skulle vara rätt kul faktiskt att lägga upp några gamla bilder från förr, men ja.


Innan sofias överraskningsfest.




                                Saknar mallis och bruna ben!



Saknar håret!




Halloween 08!


Stugan 08 med Martina och Joella.


Lips Of An Angel

Nu är det gjort, gick rätt fort ändå. Tog en timme med allt. att stå i kön som tog säkert 40 min sen ta sprutan och ta sig hem igen. På ett sätt känns det skönt att det är gjort men rädslan för biverkningar är stor.

Ska försöka ta mig i kragen nu och plugga , skriva på svenskatalet och skriva lite naturkunskap. skulle vara skönt att bli av med lite läxa.

pusspuss!

Slow Dance

Ska fara och ta sprutan nu, borde man vara rädd?


Fall Baby Fall

Nu äntligen har jag fixat så photoshop funkar och det syns nog också på bloggen att jag fick ett ryck och gjorde om den. Kändes som det var dags för lite uppgradering på den.

Det var väldigt UNDERBART med lov! Ett till imorgon skulle inte sitta fel men jullovet är ju inte allt för långt borta. Köpa julklappar, mysa med julmusik och tända ljus. och advent dök just upp i mitt huvud, hur mysigt är inte det att varje söndag få tända ett nytt ljus i staken. Sen luciavakan. Vi var ju som sugna i klassen att luciavaka men nu är den ju på en lördag, hur kul är det. Men som dom sa att vi kanske får göra det på söndag istället för poängen med de känns som att de är att man ska gå till skolan trött och att det faktiskt är förståeligt om man är det.

Jag känner att jag borde skriva mitt svenska tal, har små idéer om vad jag ska skriva men går inte så mycket mer framåt. Sen naturen borde jag skriva klart, och verkligen skriva filmanalysen, kommer snart knappt ihåg filmen. Lär ju sluta bra.. Finns dessutom lite annat jag måste göra. Roligt med skola igen!


Ladda upp två bilder från bulgarien! grymt kul :)






Lite brun blev man ändå, solade ungefär en dag.