I like you alot.

Blev att möblera om ikväll. Sen jag började jobba har jag massa överflödig energi dom kvällar jag inte somnar på soffan. Är väldigt nöjd med resultatet! Lägger troligen upp en bild senare! Jag är så glad ikväll , går och sjunger på min favvolåt , "dansar du så dansaaaaar jag, min vääään!" :D Snart kommer väl grannen och klagar, skulle inte förvåna mig så ofta som dom brukar knacka på min dörr då jag spelar högre musik på kvällen. Eller ifall man är några och skrattar i mitt rum. Dom kan ta sig ikväll för ikväll är de min kväll och ingen ska förstöra den.

Justja, igår så såg jag på välkommer åter jag vet inte om jag bara var väldigt trött, men jag tyckte de var bra iaf! Skratta en hel del , så hoppas de går på tv snart igen. Tänkte lägga upp ett klipp här men hittade inget på youtube eller någon annan stans så sket sig.

Nu ska jag lägga in lite lasse winnerpoh och annat bra på ipoden som äntligen bestämde sig för att slå igång. :D Glad, svar ja.

Heejsvejs! :)



Ska vi plocka körsbär i min trädgård, du och jag.

Ledig imorgon vilket känns lovely! Firar det genom att äta massor med vindruvor som mamma har köpt hem, nam nam! Ikväll blir det att allmänt slappa och ta det lugnt framför tvn, känner en smygande träningsverk i benen sen trapporna och allt springande. KUNG!

I helgen blir det jobb på lördag och kanske på söndag, men det hör jag imorgon om de blir på söndag också. Känns så bra att äntligen ha något att göra än att ligga i sängen och stirra upp i taket och fundera, hm och vad ska jag hitta på denna dag, jo jag flyttar mig till vardagsrummet. Skitakul.Nooe.

Ja vad kan jag mer berätta. Inte mycket alls, tror jag. Jag har hittat en grymt bra låt! Den finns inte på youtube så får se om jag kan lägga upp den sen. Den gör en väldigt väldigt glad, iaf mig väldigt glad! :D



You're impossible, but lovely.

Shises! Somnade på soffan så fort jag kom hem och hade ätit. Helt slut i kroppen ikväll och gruvar mig för morgonen imorgon. Ledig på fredag nu och jobbar lördag , sen vet jag inte hur mycket jag jobbar nästa vecka. återstår att se. Nu ska jag se idol och fortsätta käka vindruvor tills jag får ont i magen, så goda! Hejs!


 


Dansar du så dansar jag

Jag är så trött i ögonen, dom kliar och faller ihop då och då. Jobbat första gången på hotellet idag och de gick bra för att vara första dagen känner jag. Mycket spring hit och dit, komma ihåg, bädda på ett visst sätt osv. Imorgon börjar jag kl.08.00 så det blir 07.10 bussen. UUuuh, vill inte ens tänka på de. Kliva upp 06.15, de var ett tag sen, men det funkar nog fint! Nu ska jag lägga mig i sängen och se på tvn. Hoppas de går något bra. Hej!




"I could really use a wish right now wish right now"


It's my life

Nu ska jag snart iväg på jobbet för första gången, regnar gör det också.. Regnjackan åker på! Pusshej



Yes, yes, ooh yes!

Jag har fått ett jobb! Hallelujaah! Jag är så glad just nu så det går inte att beskriva.



Did you feel it to?

Sitter och ser på valvakan och dricker juice. Tråkigt, svar ja! Kisse ligger och snarkar i sängen och om det inte händer något snart så gör jag nog desamma. Åt andra sidan är de ju faktiskt söndag idag, = slappardagen nr1!

Idag då jag kom hem röstade jag för första gången i mitt liv. Lite stort var det allt!

Imorgon ska jag ner på stan och fixa lite "ärenden" och sen hoppas jag att jag får träffa marrebarre ett tag också.

Så mycket hade jag att berätta... Nu ska jag återgå till valvakandet och sen sova. Pusshej!





You're my hero

Ikväll fick jag bilderna från Sofia från Bulgarien, så sugen på dra tillbaka dit nästa år igen! Hoppas att det blir av :)




























First Dance

Det är så kallt i mitt rum. Fryser ihjäl snart, även fast jag ligger under täcket fryser mina tår. Blev att söka efter ett par tjocksockar, men de jag hittade var mina knästrumpor så då blev de dom istället. Sen har mamma blivit klar med min halstuk nu också. Tummen upp för den! Tror jag ska tvätta lite och hoppa in i duschen snart för att få lite värme i kroppen. Kändes skönt. Pusshej :)



Falling Rain

Regn...Regn...Ännu mer regn. Kan det sluta regna. Sluta blåsa för den delen.
Jag vill ut och kolla på en sak jag ska köpa men det får jag ingen lust till nu när det öser ner regn. Får ta det imorgon. Kanske. Nej nu ska jag se Gossip Girl. Kul, ja! XoXo!



So I sneak out to the garden to see you

Imorgon blir det spännande! Hoppas det blir av nu, skulle vara grymt roligt. Men tråkigt också på ett sätt. Kvällen blir rolig och förbereda saker , olalaaaa! Vi har nog dom grymaste idéerna just nu :D Hejs!


Hoppas!




Åh jag hoppas verkligen att det här går nu , hade varit underbart! :) Btw blir inte Norge för mig i år, men drar kanske dit sen beror på.





work it

Somnade halv 5 inatt (morse) och sen klev jag upp kl 10 för att hänga med på loppis. De var inte så jäkla kul den här gången. Hittade nästan inget. Tråk. Sen blev de att fara på iksu och träna, cykling, mage och crosstraining plus lite armhävningar. YEAH! Sen nu ikväll blir det filmkväll, blir kul :)

pusshej :)



Won't be easy, have my doubts too

Ligger och lyssnar på Lifehouse, har insett att dom har några sköna låtar. Säkert väldigt efter att höra dom. Har iaf hört en av deras låtar sen tidigare. Ajaa, hitta massa webbcam bilder från då min webbcamera funka så tänkte lägga ut, har som inget bättre för mig.


















I'm tripping on words, you got my head spinning

Idag har de inte hänt så överdrivet mycket. Varit med mamma på hm och köpte ett par shorts. Sen blev det ett halsband och knästrumpor, grymt skönt nu på hösten! Efter de middag och sen halv 8 drog jag mot stan för att möta upp resten inför bion. Inception såg vi och den var helt klart sevärd! Sen drog alla hem åt var sitt håll, nästan. haha. Nu blir de att träna lite och sedan dusch och sängen. pusshej :)




Gonatt!