even when i'm right

Idag var jag på hälsoundersökning, gick bara fint :) Nu blir det att vänta på ett resultat och sen får jag veta om jag får jobbet eller inte. Spännande!

Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt och slappa tror jag. Kanske tar en springtur också. Får se.

Imorgon blir det bio med lite människor och se Hur många lingon finns det i världen. Verkar väldigt rolig så blir kul!

Byebye!


Fly

Ska snart iväg till Joella som är hemma från London. Ska bli jättekul att träffa henne igen! Så det blir nog en massa prat och guitar hero.

Nu ska jag torka håret och sen börja bege mig mot bgh : )


Till the world ends

Solig och bra dag! = En glad Sandra. Älskar att snön håller på att tina och att man känner värmen från solen. Det är sånna dagar som man inte kan förstöra mitt humör. (Nästan). Men idag är en bra dag.

Ska strax göra mig lite mat och sen kommer väl martina skulle jag tippa på. Får se om Anki joinar oss också. Skulle vara roooligt!

Nu ska jag gå och se vad jag hittar för mumsigt i kylen .


Start me up

Ska ta och lägga mig i sängen nu och bara mysa. Om en timme börjar bb och efter det vet jag inte om jag kan hålla mig vaken så mycket längre.



Gonatt!


Dancin´ around the truth



Väldigt trött och en aning less.


Row row row your boat


Without Me

Väääldigt rolig kväll igår!

Började med att jag åkte till anki för att fixa oss. Sen gick vi och köpte sallad och mötte upp några från skellefteå, sen gick dom och åt och vi gick hem till anki och käkade. Lite efter 5 dök killarna upp och kring 6 satte allt igång. Vi började med ölspel lite smått tills dom andra dök upp. Kvällen fortsatte med prat, dans och sång. Mycket bra kväll!

Earth hour eller hur det stavas var ju igår också, så därför släckte vi alla lampor och körde på ljus.







Can't sleep at night

Sitter just nu hos anki och väntar med att hon ska bli klar för kvällens bravader. Nu dunkas musik i högtalarna och snart ska vi möta upp några killar från skelefteå som inte hittar hit. Resten kommer väl kring 6-7 tiden och framåt.

Har inget speciellt att berätta egentligen, jobbat, varit i stugan en snabbis, hem, dusch, ----> anki. Nu paaerty!




I Dont believe You

Dagen började med att jag klev upp halv 10, gjorde mig klar , drog till stan så jag var där kl 11. Sen sprang jag och anki på en massa affärer och shoppade loss. Fick med mig en t-shirt, en shortsdress, ett skärp , ja de var nog det. Sen gick vi och käkade med Jesper på Tacodirekt. Galet gott, men oj så mätt man blev. Har fortfarande inte käkat något sen det. Haha. Sen knallade vi och drack kaffe i kungspassagen. Efter det gick jag och anki till henne, tog buss och for till ersboda. Där gick vi på hm, apoteket (där dom bjöd på en bakelse :O ) och sen coop.

Sen då jag kom hem så gick jag och pappa och bastade , och jag sprang även på rullbandet en stund. Efter det då jag kom hem så städade jag igenom mitt rum, damtorka, sopa, byta sängkläder , ja you name it!

Nu sitter jag i sängen, ser bb och käkar lite jordgubbar. Sen tänkte jag väl se någon film eller något.




You made me feel alive

Ikväll har jag anki och fredde tränat och bastat, sjukt skönt! Vi måste göra det fler kvällar. Sen for vi till ica för att köpa en "plocka ihop själv" sallad men då stängde den halv 8 och vi var där kl 8. Men då blev det mozzarellasticks för mig och anki och delade på och sen lite annat smått och gott. Sen kom martina hit och joinade oss till bb. Blev lite massage också, tack angelica! det var behövligt!

Nu ska jag sova så otroligt gott. Natti!


Nervöös

Snart ska jag iväg på arbetsintervju. Galet spännande hur det kommer gå, men blir nog bra. Bara att ta det som det kommer! Så många tankar som snurrar runt i huvudet just nu men samtidigt ingenting.  Ajaa, se you later aligatooooooor..




Dancing with my self

Underbart rolig helg! Myser just nu framför tvn med min skööna tröja men nu säger jag gonatt och berättar kanske om helgen sen.



Trött och sliten tjej..


The Storm

Gårkvällen , började i bastun med träning, basta och dusch och slutade sittandes vaken på en soffa kl 6 på berghem. Då bestämde vi oss för att gå hem och göra frukost. Sov 30 min och sen jobb. Sov 2 timmar sen kom josse och lämnade några saker och nu är jag påväg somsagt till anki. Den här kvällen blir spännande!




Take me home, country road

En trött Sandra ska snart börja bege sig mot Angelica, där blir det att fixa och trixa. För ikväll så ska hennes pappa ha kalas! Ser framemot det som whaaaaaa!

Nu ska jag ta och torka håret, kolla bussar och packa en väska. WOOOP WOOP!



Last man standing

Kul att man har en katt som välter ner mitt stora vattenglas i sängen. Resten av kvällen har varit den värsta på länge dessutom..

Born this way

Gårdagen var mycket mysig. Pipes med folk och max. Skönt att komma ut mitt i veckan ibland med härligt folk.

Idag blev det jobb och sen kom anki och mötte upp mig för lunch på piiiiiiion. Fast blev en liten omväg för mig då angelica inte hittade så bra. Hahah! Första gången jag åt där ,hört mycket bra om det av angelica. Fast orkade bara halva men de jag fick i mig var gott.


Nu ikväll är vi bortbjudna på middag så de blir mysigt. Sen imorgon blir det partaj i Tsjö! Awesome :D

Bilder från igår tagna från angelica.






Pass out

Nu har jag gjort allt jag ska göra inför ikväll, nu väntar jag bara på mat och en pappa. awesome! Sen bär det av till angelica för att där ta ett glas vin och sen på pipes och träffa människor.

Drog på mig mina nyköpta skor från h&m och håller tummarna på att jag inte får skavsår.



We're not gonna take it, NO

Tjo!

Dagen har bestått av, jobb, anki,röda korset, h&m, coop, film, mysa med te och gosaker i solen på balkongen, film, bråka om sängplats osv.

Nu big brother :D

Heejrå.


We're not gonna take it, NO

Tjo!

Dagen har bestått av, jobb, anki,röda korset, h&m, coop, film, mysa med te och gosaker i solen på balkongen, film, bråka om sängplats osv.

Nu big brother :D

Heejrå.


The Show must go on

Nu, blåbärssoppa och sen, vette tusan. Laater!


Death dies hard

Är så uttråkad just nu. Har jobbat hela veckan och kommer göra det resten av veckan men imorgon börjar jag senare så vill göra något. NU!


Holy diver

 

Så fruktansvärt trött.

I fredags var jag hos Martina och gjorde mat, såg BB, spelade yatzy och kort till sent på natten.
Sen på lördagen blev det jobb och sen for vi till stugan och jag och pappa skottade taket där. Hade bara mjukisbyxor och lågskor så ni kan ju ana hur blöt jag var sen. Efter de for vi hem, sen kom josse och vi rensade min garderob, gick till bastun och solade, duschade osv och sen kom hennes kompis dit. Efter han for sminkade vi oss klart och sen for vi på en fest på berghem. Dit blev vi skjutsade av nico och lukas, och vi insåg att festen bara var ett stenkasst från dom så vi mötte upp dom då festen slutade.  Blev riktigt roligt i slutet! Sen efter den festen knallade jag och josse till en annan kille men de var dött där bokstavligt talat så då knallade vi vidare hem till mig. Sov.
På söndagen for vi på loppis men hittade ingenting, och sen for vi på badhuset och simmade och snackade. Mycket trevligt!

Sen idag igen jobb. Sova, jobba, soooova. äta.


Paint it black

Vill kapa av mitt huvud just nu..

Hold me, thrill me , kiss me, kill me

Idag blev det en seg dag. Började jobba kl 10.00. och innan dess så hämtade pappa upp mig med lastbilen för han var ändå i krokarna, sen åkte vi till hans job och där tog jag bilen. Åkte iväg till team sportia för att möta upp josse och hennes kompis. Sen jobba till 1 åker hem och byter kläder. Far till pappas jobb, åker traktor i 2 timmar. Far hem och sen somnar jag på soffan och vakna för en halvtimme sen. Jippi, jag kommer ju LÄTT kunna sova nu ikväll då.

Hejdå..


Jag gör min grej

Har nästan just kommit från jobbet och oj så segt de går och cykla i motvind. Kallt om öronen blir det också. Kan solen komma tillbaka.

Då jag kom hem blev de att hoppa in i duschen och nu ska jag torka håret och sen börja bege mig till the city. Ska lämna in papper till arbetsförmedligen och sen ser jag ifall jag hinner springa en sväng på stan också. Vilket är troligen. Hahha. Sen kl 18.00 blir det att träffa brudar och gå och käka på Balder. Kan inte bli bättre!


BE-bap a lula

Walla walla, har tränat ikväll och käkat semlor. Mums! Just nu ligger jag och ser Big Brother och ska nog ta och sova på en liten stund, Nattinatt! :)


Whole lotta shakin' goin' on

Jag älskar våren, älskar att känna att solen börjar värma. Älskar att höra hur snön tinar och asfalten kommer fram. Fast mest av allt älskar jag sommaren.

Vill kunna sitta ute på balkongen på sommarkvällarna med en filt. Jag vill ut och springa i sommarvärmen. Jag vill tälta och ligga i sovsäckar och prata i evigheter och spela kort. Ligga i båten och höra vågorna som kluckar mot båten. Jag vill fiska sena sommarkvällar och inte känna någon stress. Springa runt i högklackat och bruna,bara ben. Känna värmen från solen på huden. Det är de jag vill. Plus mycket annat.



 


Vi fortsätter spela rock'n roll men vi håller på att dö

Sitter och äter frukt, melon och apelsin rättare sagt. Älska frukt!






Man on the moon

Mina favvomän just nu är: trallalalall




Bilderna ovan är gjorda av mig.


Mine smell like honey

Jobba jobba, så har min dag sett ut framtill 2. Sen dusch, och chill. Snart kommer en kille och kollar på mina slalomskidor så om jag har tur blir jag lite rikare idag. Skulle sitta fint med en slant i börsen.

I lördags blev det Corona och innan det förfest hos några kompisar med några kompisar. Väldigt trevligt. På Corona var det också väldigt kul. Efter det drog vi och sov hos anka. Mysipys fast jag somnade så fort jag la mig i sängen, vilket var rättare sagt direkt vi kom dit. Skönt var det. Tog 4 tuggor på ett päron också.








Turbulens

Ja, jag säger bara att från och med nu ska jag UNDVIKA att vara med på vimmelbilder..

Var i stugan också och jag har fått idéer på att "renovera" fixa upp våran friggebod. weei, så nu har jag tagit några bilder hur de ser ut där inne och ska fantisera lite.








Baby let me love you now

Pipes med några brudar i tisdags var 5 tummar upp! Väldigt trevligt :)

Igår var jag och fikade med josse på Waynes och sen hem och såg en film, Blue Valentine. Faktiskt en rätt bra film och man frågar mig.

Sen idag har jag jobbat och varit en sväng till stugan och fotat lite. Ikväll vet jag inte hur det blir, men troligen så blir det att vara hemma och mysa. Köpt massa gott så det blir nog melodifestivalen om de fortfarande går nudå. Inte sån stor koll.

Nu ska jag gå och se hur de går med maten och sen hjälpa pappa. Seeyah!






Energi

Sitter och trycker i mig en sån där måltidsersättar grej. Den var faktiskt riktigt god! Käkade havregrynsgröt imorse med banan. Men jag får aldrig i mig så mycket då jag nyss vaknat, därför blir jag alltid hungrig efter en stund. Tur att jag hade den här nu. Tror jag måste börja köpa hem sånna här som kan kan ta imellan jobben eftersom jag rör mig så pass mycket blir jag hungrig.


Trött så trött..

Blev att kliva upp tidigt idag igen. 06.05 satte jag mig i bilen, allt för att jag måste ha den där rackarns bilen idag.. Ska iväg om 45 minuter till kontoret och sen posten kl 10. Blir nog att ta en powernap då jag kommer hem.

Imorgon har jag en gruppintervju om ett jobb men vet verkligen inte hur det kommer gå så berättar inte mer om den just nu. Är väldigt nervös och spänd men de blir nog kul!

Nä nu kanske jag ska koka mer kaffe, och se lite tv, men går bara dåliga saker på tv och sånt man redan har sett en gång eller två innan.