träna träna träna

Då taggar vi träning :D


Give it to me

Hallooo! Dagen idag har varit lite småspårad, haha. Hel knäpp med andra ord.

Tandläkaren imorgon halv 9 så jag får lite sovmorgon, wiewie, detta ska firas med ett glas julmust.

Ska snart göra middag och matlåda, måste bara komma på något gott som man kan hitta på. Sen blir det en tur till tha gym och springa av sig lite. kanske köra lite mage samt ben.

Nej, nu ska jag ta tag i maten och pumpa musik, puss!



Sliten brutta.

Ligger i sängen och tänkte sova nu. Gårkvällen blev väldigt lyckad och rolig, spännande cykeltur hem också haha. Dans, shot, och prat på allstar. Jag och joella försökte oss på att lära oss shuffla men det gick inge vidare. Bättre lycka nästa gång kanske.

Ikväll blev det bowling med några killar och det gick väl sådär, jag förlorade inte så det är väl alltid något. Sen bar det iväg för att spela lite singstar tills micken gick sönder. + wordfeud.


Puss!



All day all night

What the fuck...

Sitter och väntar på joella och taggar upp med ett glas vin. Tar emot litegrann eftersom huvudvärken ville smyga sig på. What the fuck. Hur som haver så tror jag att det kommer bli en toppenkväll och det kommer vara mycket folk ute så det blir rooligt roligt. Pussba!


talk that talk

Skulle aldrig ha lagt mig och sovit, detta resulterade i att jag är tröttare än innan och orkar inte ta tag i något.. Ska gå och ta en dusch och se ifall det hjälper lite. ta en dusch inte lukta usch!

byye


Shot for me

Sitte just nu nyduschad under en filt med ett tänt ljus. Resten har hunnit slockna.. Mys musik igång och strax tänkte jag börja kolla lite bilder för att beställa. Har en känsla av att det kommer bli endel men det är ju roligt.

Anka har varit här ikväll och hållt mig sällskap. Mycket trevligt. Käkade mat, drack te, spelade kort och pratade en massa.

Imorgon blir det nog en sväng på stan för att göra lite inköp. Kan nog bli en och annan julklapp också. LÖNEHELG!!! Sen blir det kanske utgång på kvällen. Blir nog en bra helg det här.

Nä nu ska jag ta tag i bilderna. Puss!


Sliten brud som lagar mat. haha...


I Don't wanna die

Fredag igen. Eftersom jag har legat sjuk så har denna vecka gått som i raketfart. Blir att ta det riktigt lugnt i helgen och ligga vågrätt. Har städat undan ikväll här hemma i alla fall för imorgon blir det finbesök av min bror och hans familj. Myspys! Kanske får fara och handla lite fika imorgon till dom.

Sen på söndag, då smäller det för då bär det av till ikea. Jag längtar ju så jag skulle kunna hoppa till månen. Klockan 7 bär det av med bussen. Ska ladda upp ipoden med bra musik så den är redo.

Snart kommer väl jossipossi hit och håller mig sällskap ikväll, blir trevligt. Känner på mig att hon har en massa att berätta.



Trött tjej.

Igår blev det badtunna, kortspel, och dans osv. mycket mycket trevlig kväll. :) kom hem kring 3 tiden och sen upp imorse för att baka tårta till pappa. For på loppis på nolia och mötte upp josse som var där. For med mamma och pappa hem, tvättade, åt god mat, fikade, sov, tvättade lite till, åt lite till och sen hem för att städa undan. Nu är jag väldigt trött och kommer sova som en stock.

hade!




Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp

Ikväll blir det fullt ös, kommer bli jävligt roligt.
Snart bär det av mot stan med Angelica för att införskaffa lite saker tills ikväll bland annat. Kanske baka lite tårta ikväll också så det är gjort imorgon då det är farsdag. Sen tagga upp inför ikväll. weeeeeo. Im sexy and i know it! :D


Friday

it's friday friday! Helt sjukt vad veckorna går fort nu men lika bra är de. Snart bär det av till ikea med mamsen där det blir att köpa lite julsaker att pimpa lägenheten med och även några andra saker som jag skulle behöva.

nu ska jag försöka styra upp mitt liv och far och tränar.


Tomorrow night

Vilken dag. Gick inge vidare på jobbet och pannkakorna jag gjorde blev inte speciellt goda. Ska iväg på gymmet om en stund tänkte jag iaf, hoppas det går bättre där. Nu blir det att peppa upp sig med lite musico , tjaråå!



Miss you hunny bunny


Got 2 luv u

Hejhopp! Känns som det var år och dar sen jag skrev på bloggen. Vilket det var också. Sitter just nu med ett vinglas och taggar upp för kvällens äventyr. Bara min kära vän kommer hit snart så skulle det bli mycket roligare. Ikväll bär det av på en maskeradfest mitt i stan, kan bli spännande. ska vara en katt. Var det enklaste jag kunde komma på , eller anka kom på det åt mig.

Håller tummar och tår för en lyckad kväll :)