White blank page










Sad but true

Jag har nog kommit på vad jag vill göra för tattooo nu tror jag. Känns bra. nu måste jag bara tänka igenom vart och känna efter :)



heartless

Idag har det varit en lesshetsdag. Fyfan vad jag har varit less, och arg och irriterad och trött.. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Har köpt en tv idag.. Det var väl det roliga. Fast ändå var det inge kul för den var dyr. Fick ont i magen, men känns ändå bra.

Dessutom har jag börjat se the walking dead, den verkar då bra än så länge. Äntligen något man kan göra på kvällarna utom att träna och tänka på lägenheten och annat..

Undrar ifall jag ska ge mig ut på dom rullande skorna igen. Musik i öronen och mysiga kläder.. äsch får se. Blir väl mörkt snart.

Kul...



Fine..


Rolling in to deep

Fett grym tjej!


Little bad girl

Idag drog jag och mina kära föräldrar en sväng på nolia. Var väl sisådär. Trodde det skulle finnas mer grejer än vad det fanns så blev smått besviken. Eller det fanns ju mycket men inte av sakerna jag ville kolla på.. Kom hem med en knäckebrödlåda och sen fick jag en hylla av mammsi också.

Sen idag var min plan att fara till gymmet. Men gick det, svar nej. Halsont is back. Bara att börja häla i sig te, kaffe och halstabletter igen då.

Var i lägenheten idag också. Det var fint. Inte klart men fint. Förhoppningsvis får jag flytta in till veckan. Troligtvis får jag göra det. Inte jättemycket som återstår ändå så hoppas.


Snuff

Blev träning även ikväll. Känns helt underbart att ha kommit igång igen. Känner dessutom att de vankas träningsvärk så morgondagen lär vara rooolig.. Har varit sjukt trött i veckan så hoppas på att nästa vecka blir bättre. Och att mitt humör är lite bättre också.

Snart blir det flytt, var och kollade i lägenheten idag och arbetarna var kvar där. Nu är delar av köket uppe samt spegeldörrarna till garderoben. Hoppas det kommer gå fort nu. Är trött på vänta.

Helt ointressant inlägg.. Nu ska jag göra gröt. Hejdå.

Skulle gärna ha den där kroppen.


Afraid

Vad gör man dagar som regnet vräker ner på? Funderar på att packa lite till men vet inte riktigt vad jag ska packa, så det blir som svårt. Ska till stugan ikväll och sofia kommer komma dit en stund. Blir mysigt. Annars då.. jo jag har inte gjort så mycket idag. Sett klart säsong 3 av sons of anarchy och degat. Stekt upp tjockpankaka till lunch. Livet leker.. not. Vill bara flytta nu så man får något att greja med. Skaffa en cykel måste jag också göra. Har kirrat mig en soffa idag vilket känns skönt. En vit och skön. mhm. Feels good!





Sometimes I want to go back in time, do things different.


Same Story

Fuck vad less jag blir. Varför måste jag jämnt förstöra saker.


Jack sparrow

Idag blev det en sväng på stan och köpa skor. Aoutch de sved. Men fina var dom. Sen hem och taöver tvättningen som mamma så snällt hade börjat med. Köpt banankartonger och börjat smått med packningen. Känns tråkigt att packa ihop mitt liv. Har aldrig flyttat förut och det är mycke minnen överallt. Visst jag kan komma hem och hälsa på ibland men kommer kännas konstigt att jag inte bor där längre sen. Konstigt att kalla ett annat ställe hemma. Både väldigt roligt och knäppt. Bara att börja vänja sig för om 10 dagar sa dom att jag skulle få flytta in.



Loca

Dryg 11 dagar kvar nu, sen ska jag få flytta in i lägenheten, wawaawaah, som jag längtar! Ska börja tvätta upp grejer och förbereda lite snart så jag slipper göra det då jag jobbar osv. That's my plan iaf.

Gonatt! :)


Välkommen in


it won't be long

Ny start.

Nu blir det soa!


second chance

Igår blev det först att äta på great easten, efter det så for jag och anki på bio med några och såg harry potter filmen. Tyckte ändå den var bra. Nu ska jag hitta någon att gå på stan med tror jag. är som sugen på det idag. Hejs!