Living On The Wildside

Lite sen på upptadera men ja jag är ju som ingen bloggmänniska.

Har fått lov och det är otroligt skönt. Imorgon på onsdag blir det att fara på Corona och förhoppningsvis är det lite mer folk än dom jag vet just nu som ska dit. Men kan nog bli lyckat!

Sen halloween blir nog kul! Nu måste vi bara hitta något ställe att vara på ;) Hoppas då att de blir super!

Sen känner jag att jag är så trött på hur min blogg ser ut och att jag kanske skulle bli mer motiverad på skriva om jag faktiskt gillar den så jag funderar på att sitta och fixa med den nu ikv. Är lite ovan så lär ju ta sin lilla tid men det kan vara mysigt att sitta en kväll när man har lite att göra och fiffla med den.


:)



Tonight in flames

Grymt underbart med helg igen! Men känns på något sett som det var fredag just. Veckodagarna går ruggit fort nu och de känns som det bara är en tidsfråga innan det är jul och allt! Vill ha snö konstigt nog, vill åka skoter, basta och hoppa i snön sen , haha tjejer kommer ni ihåg snöbollskriget vi hade och grannarna klagade (som vanligt nu) ! sjukt kul vare :)

Ikväll känns det som att det kommer bli en kväll som består utav plugg tråkigt nog. Fast det måste göras.

Nu ska jag fixa Photoshop CS3 iaf sen plugga.

pusshej :)



Kaffe kaffe kaffe och plugg

Jag hatar verkligen filosofi. Förstår ingenting alls speciellt inte av inlämningen som ska vara klar imorgon. Hur svårt som helst tycker jag. Vet inte heller hur man ska skriva allt. Så därför blir det en sen kväll med kaffe ikväll och massor av skrivande. Just nu ångrar jag att jag inte har varit på dom två senaste lektionerna utan sagt att man ska jobba hemma. Nu behöver jag som hjälp och har sjukt mycket plugg i övrigt att göra dessutom. Har en filmanalys som ska in på måndag, samt samma måndag ska jag göra filosofiprov. Sen har jag redovisning på fredag och på tisdag ska bildberättelsen vara klar och redovisas. Så jag och malin måste fara och fota. Jag blir tokig.

Nu kom mamma hem med kex och ost som ska bli grymt gott iaf och sen ska jag fortsätta med mitt intressanta filosofiarbete.

Ha det underbart!



21 Guns

Sitter och försöker ta tag i det här med pluggandet. Kan verkligen inte påstå att det går framåt desto värre. Har äntligen fixat tillbaka mitt internet nu och det är väl det som får mig att inte kunna slita mig från datorn antar jag. Snart måste jag ta tag i det här och som tur är så är jag till och med ledig imorgon eller rättare sagt har inga lektioner på grund av lite olika saker. Men det är skönt! Så imorgon blir det att läsa inför naturkunskapen som är på fredag. Känns svårt men hoppas att man kommer fixa det.

I helgen så överraskade vi ju en kompis för hon har fyllt år och hon hade ingen som helst aning om det vilket var väldigt kul att se hennes reaktion. Och innan festen hade jag, marre och ewe väldigt kul hos mig och tog en del bilder med webbkameran som jag tänkte lägga upp nu.

Till helgen blir det troligtvis att ha en tjejkväll som ska bli galet kul och sen på lördag får jag se om det blir krogen, men på ett sett var jag inte så sugen på det men får se vad som blir.

Hare bäst :)