skin

Idag kom min kusin på besök och hälsade på, hon gjorde dessutom en god fisksoppa som vi käkade. Sen for jag och hämtade josefin och hennes familj på flyget och skjutsade hem dom. Sen satt jag och josse och pratade, nyår kommer bli kul! Hoppas min förkylning har lagt sig lite då också. Skulle vara great.

G'natt!



"Feel the adrenaline moving under my skin
It’s an addiction such an eruption
Sound is my remedy feeding me energy
Music is all I need"


Streets of london

Sitter i sängen och ser rädda willy. Minns tiden då man var liten och satt klistrad framför den.

Har jobbat imorse 2 timmar och sen var planen att fara ut på stan, men eftersom vädret är inte de roligaste att knalla runt på stan i så tänkte jag ta mig en promenad till ersboda och se vad rean där har att erbjuda.

Sen blir det att mysa hemma ikväll och jag får se ifall jag far ut och springer eller något. Är som småsugen på de. Men som sagt vädret....

Kyss!



True colors

HAHA träningsverk efter skoteråkandet, det är pinsamt värre.

Imorgon är det jobb som står på schemat och efter det om jag orkar tänkte  jag ta en sväng ner på stan också. Fast de beror också på vädret ifall de känns kul att fara på stan eller bara kallt.

Igår hade vi lillajulafton hos min syster och det var väldigt trevligt och mysigt, de blev så att jag stannade kvar där och umgicks med dom på min lediga dag. Men det var de värt. Vi såg på tv, hade lite massage jag och min syster, sen for vi alla ut med skotrarna och åkte en tur.

Idag for dessutom jag och pappa till stugan och hämtade posten, lämnade lite saker osv. Om nån ville veta de.

Nu ikväll tänkte jag nog mest ladda hem en bra film och se. Bara mysa med mig själv och tänka hur varmt jag har det så jag inte blir avundsjuk på några som har bestämt sig för att gå ut en kväll som denna på krogen.

Kyss.


Ho ho ho merry christmas

God jul allihopa, snart bär det av mot min faster för att träffa släkten på pappas sida och sen på förmiddagen ska vi till min moster och hänga där hela kväll och träffa mammas sida. Mycket trevligt. De var allt från mig.


Kyss!







Why is everyting with you so complicated

baaambamm, jag har så tråkigt, var roligt ett tag att chilla med musik och sånt men nu är jag uttråkad till 1000.. Jippi. Va ska man nu göra. Borde städa mitt stökiga rum men de ids jag verkligen inte så får bli att ta de lugnt med datooorn. WALLA..

kyss

wootwoot

Sitter och lyssnar på musiiko, rätt chill :)

Kul information, pusshej!



It wasn't me

Tjabba!

Var ett tag sen jag skrev nu men jag tänkte upptadera lite nu.

Jobbar mest hela dagen och hänger med pappsen imellan åt. Händer inte speciellet mycket och de är därför jag inte upptaderar heller. Iaf så serverades det smörgåstårta på pappas jobb idag och eftersom jag åkte med han så fick även jag smaka mig en bit och blev min lunch. Sen åkte vi runt i lastbilen till olika ställen och de är en säng i hytten och sjäälvklart lägger jag mig där och myser medans pappa är ute och grejar och lossar. Så vem somnar. Ja undra ju..

Sen har jag varit hemma och sett på tv. For även en sväng på h&m och införskaffade mig en jacka, så nu är man 300kr fattigare.

Dessutom fyller min faster år idag så vi var där och fick massa tårta och gosaker. Inte pjåkigt alls!

Nej nu ska jag lägga mig och se Jersey shore och sen sova, för imorgon är det mer arbete. Kul att gå runt i -20

I telefon i nya jeans

Sitter och taggar upp med musik för en utekväll på corona med marre och massa annat folk. Har mått piss hela dagen men nu jävlar blir det party nu när detta har gått över. Först blir det förfest i stan och sen bär det av mot corona. Weeeio!

Kyss!





It's my life

Kom på att jag har ju lite bilder sen förfesten att lägga upp. Så här kommer dom.














wooopwooop

Ikväll kom angelica hit och vi tog de rätt lugnt. Gick en snabbis till coop och sen låg vi och såg cougar town , jag är helt fast. Tycker de är så roligt!

Sen imorgon blir de att kliva upp för att släpa mina ben mot ersboda. Keep on walking.

På fredag blir det åter igen jobb och sen fara på julskivan med marabooo, sen även på lördag jobb och sen isaaac. Slitet men förhoppningsvis värt de.

Jaja, nu ska jag blunda och sova så gott i min varma säng.

Natti!



I don't know why im still suprised

Jobb jobb jobb, är så trött och huvudet värker. Sjukt kul med mer jobb imorgon och alla andra dagar. Utom söndag!

Har fått ett par nya jeans idag och 2 armband + diadem :)

Kan inte påstå att jag är jätte aktiv på bloggen men jag gör mitt bästa. Har sällan något att berätta utom att jag har jobbat och de är ju inte speciellt roligt att läsa hela tiden.

Till helgen blir det troligen fest, då får jag lite att berätta iaf!







Bed Of Roses

Du gör mig helt galen!



Vinterland

Idag har vi varit och käkat tomtegröt och julskinka i rödastugan. Sen nu blir det att ta det lugnt tills jag och sofia ska fara och träna. Känns som att jag borde komma igång igen nu. Blir att gå något pass och sen gymma. Kommer bli great. Sen blir det resten av dagen/kvällen att ta det lugnt och njuta av min lediga dag för imorgon blir det mer jobb.

Skönt att se dig så pigg igen!



Puss!



Jag är sugen på att försöka färga tillbaka till denna färg igen. Ingen superbra bild men man ser ju hur den ser ut.


Historien upprepar sig och slutar alltid likadant

Varför nu, varför du..