Deka Dansen

Hänt en del sen sist men orkar inte ta upp allt. vet att jag inte är så bra på blogga.
Har tagit körkortet :D weeeiho, känns hur underbart som helst!

Finns vissa saker jag inte vet hur jag ska göra med dom.. En av dom är att jag kan verkligen inte bestämma mig om trästock. Blev ju ingen hit sist så det är grymt svårt om hur jag ska göra. men får väl se hur det blir. Jag menar är ju ett tag kvar eller 14 dagar nu.

I helgen har jag ingen aning vad som händer, hade tänk fara till sundsvalls gatufest men känns som jag vill spara pengar nu. Sen hade jag velat fara till droskan men de är också sjukt dyrt så jag vet inte vad jag ska göra alls. Men ska till stugan imorgon och sen ska jag hem och då kommer marre och ska hålla mig sällskap eftersom jag hatar att vara ensam hemma en längre tid. får väl se vad vi hittar på för något då. Kan bli spännande att se ;)

Sen nu är det inte länge kvar till PDOL är heller! är väldigt nyfiken på hur det kommer bli i år. Förra året blev superlyckat, med mindre lyckade stunder men dom tog man fort igen. haha ;) Nä men det ska bli väldigt kul. Det jag dock inte ser riktigt fram emot är att sova i tält, lär ju bli bastu i tältet och sen sjukt slitet. Sen har man fått höra att de kommer vara tillfälliga duschar och toaletter.Jippi! :/ känns inte som de kommer bli super kul med det. Men det blir ju det man gör det till så det ska bli AS KALAS!

Passar på att ladda upp en bild sen midsommar :p




Ha det underbarast!