Damage

Jag förstår inte dig, hur kan du vara så trög så du inte förstår att jag blir less. Att du sen vänder det mot mig är bara lågt då jag inte gjort dig ett skit. IDIOT..

Get Sexy

Chalalalalalalla sitter och pluggar naturkunskap med anki. Går ju sisådär men ändå framåt,mer än vad jag skulle gjort hemma iaf. Hade tänkt ligga hemma och sova men kändes bättre att få något gjort, så jag tog mig samman och rörde på fläsket. Så nu sitter jag här, vi har sett en skräckis Sams lake, inte så bra. -.- Sen ikväll blir det popcorn och Desperate Housewives, mycket mysigt, även fast jag inte har följt det på sista tiden men kan bli bra ändå.

Imorgon ska jag marre och Malin fara till bygdeå och framkalla bilder, så förhoppningsvis funkar nu våra lådkameror. Skulle inte vara så kul ifall vi kommer dit och har ordant med allt och sen funkar inget. Så håll tummarna nu! Sen blir det att sova hos marris , och bara för att hon inte ska äta godis fram till jul så funderar jag på att köpa choklad och SMASKA brevid henne imorgon. YOU HEARD ME! ;)

Nä nu ska jag fortsätta fokusera på naturkunskapen som är så intressant..

PUSS!