Tonight I'm Fuckin' You

Hola Buenos eller något liknande.

Dagen idag har mest bestått av massa loppis säljande och slappande. Rätt skön dag faktiskt!

Fick då med mig hem,
1 armband
1 halsband
2 klänningar
1 tröja
2 jackor
2 t-shirts
+ 2 gratis prylar.

Sen säkert något annat jag glömt.. hehe. Pretty awesome :)

Hade dessutom turen att hamna mittemot min kusin som på slutet lät mig plocka kläder från en kartong. Inte helt fel!

Bilder kommer väl senare. Nu ska jag lägga mig och sova så jag tar mig upp imorgon för då blir det jobba jobba jobba. Funderar starkt på att gå till förådet och rota fram mammas cykel så de slipper ta en sån jäkla tid då man ska traska imellan de olika ställena som jag är på. Imorgon plantaget och posten. Weeio!

Natti!



Gilla!


The Sleazy remix

Idag har jag bara jobbat hela dagen. Är helt slut i fötterna, knakar i ryggen då jag lägger mig ner, går som en gammal tant med ryggproblem och haltar. Love life! Var roligare än de brukar vara idag på hotellet, var nog för att jag hade anka där med mig. Mycket kul!

Nu ikväll har jag mest legat och slappat i sängen, funderar på att hoppa in i duschen en stund, de skulle sitta som pricken över i:et.

Sen tror jag faktiskt att jag ska se melodifestivalen ikväll. :)

Hejhopp!



Saknar dig kexet!


Jääkligt charmig bild! OHYEAH!


All Night long

Tattueringar tycker om.










Hejhallåå

Idag har jag sprungit runt på stan men mami. Haha, var tänkt att vi skulle gå på bokrean, men det glömde vi helt bort. Om jag ska vara ärlig så kom jag på det nu, de var därför jag for ner till stan. Hur som helst så hittade jag annat fint! Blev ett par skor och en ring. Me like! Helt sjuka skor men jag gillare, sen ringen var lite för stor men de kan jag leva med. Här är bilder på mina köp.


20 kr H&M


60 kr BikBok


You Gotta Love It

Har föresten glömt berätta vad jag har shoppat. En ny bikiiiiini! Är så kär!!! ^^ Dessutom en snigg tröja som inte då finns på H&M....Såklart.... Så jag kunde inte visa, men kommer väl nån bild längre fram.

Martina hjälpte mig dessutom att klippa mina jeans till shorts och de blev skitsnyggt! Nu fattas bara maj och sen sommaren! 
 


Feel It


Idag har varit en riktig hemmadag. Först började jag med att städa här hemma i köket i 3 timmar. Sen då mamma och pappa kom hem så började vi rensa ut här hemma och efter det har jag bara slappat, duschat och ligger nu i sängen och myser.

Hade sett framemot att se en serie, trodde inte jag hade sett en säsong men tydligen hade jag sett den och den nya säsongen börjar inte förräns i slutet av mars så..

Efter det fick jag veta att jag inte fick nån praktik på volvo för läget var ansträngt just nu och de påverkade mina möjligheter till en god handledning. Så får väl försöka sen igen. Vet absolut inte vad jag ska göra nu. Typ söka nya jobb.

Imorgon blir det nog att rensa mer på dagen, och sen på kvällen vet jag inte om jag ska vara med Angelica och sy eller hur det blir. Sen jobbar jag hela lördagen och på söndag lär det bli lugnt för sen jobbar jag hela veckor en månad fram. Pengar rullar in. Plus kanske på helger. Aja, nog om de. Nu ska jag göra något.






Bow Chicka Wow Wow


Saker från H&M som gärna får bli mina :)











All I need

Åååååh... Jag har så tråkigt. Funderar på att sätta igång fifa och försöka bli lite bättre. Fast jag har den här känslan då man är för lat för att orka lyfta arslet från sängen och hitta på någon. Men man är ändå förbannat uttråkad. Äsch ni fattar säkert.. Hur som haver, jag tror jag ska läsa min bok som jag förövrigt tror jag läst förmycket med tanke på min dröm inatt..

Kortfattat, jag började spela fotboll och var sååååå lycklig. Sen växlade drömmen, jag var med i andravärdskriget och krigade. Fast inte med pistoler och vapen som alla andra utan jag var en vampyyr. Japp en vampyr. Sen hade jag ett sjukt fint rum som jag hade då lyckats fly till. Där  hittade jag ett armband som var ett minne av mamma och pappa. Sen tog jag mig ner till stan. Där var det krig för fulla muggar och jag satt på frasses. (logiskt? Jag hänger på frasses och de sprutar blod och krigas utanför.) Sen fick jag nog av allt krigande och bestämde mig för att gå och kriga jag med. Och vad gör jag, jo jag kör in mina huggtänder i NÄSAN på en elak tjej och sliter upp hela hennes näsa så de sprutar blod. Mmmhm, men de gillar ju vampyrer. Efter det så ropar jag att kusten är klar till mina vänner. Vi flyr uppför en stege.

Sen ringer min telefon och jag vaknar, det är min faster som säger hejhallå och sen var det bara att kliva upp och sen iväg till jobbet.

Pusshej!




You lost me

Dagen har rullat på och varit relativt lugn. Fixat lite småsaker och sen slappat.

Nu ska jag krypa ner under täcket och se gossip girl med bland annat ett äpple och ett glas citronvatten bredvid. Mumma! 




can we work it out









En sån där söt voffsing vill jag ha.
Sen vill och ska jag göra en tattooo men ångesten om vad..


From this moment on

Vad ska man säga. Melodifestivalen är pinsam. Det som ska vara roligt är inte alls roligt.

Cut cut.

Nu kom danny ut också och marre vill ha sex med han. Tydligen. Han dansa fint i alla fall.


Still wear the scars like it was yesterday





Don't know what to say

Är trött. Vill göra något men samtidigt vara hemma. Vet inte hur jag ska göra. Vara hemma ,läsa min bok och se film känns ganska lockande men samtidigt känner jag mig tråkig. Jag vet dessutom att jag kommer bli uttråkad. Äsch blir att vara hemma, tror jag.


I wish..

Det är så här på kvällarna när man ligger och funderar på allt mellan himmel och jord. Jag saknar tiden, jag saknar allt som va. Samtidigt som man måste blicka framåt. Fast jag saknar de så otroligt mycket. De jobbigaste är när man har det och man inser aldrig hur bra det är. Tar inte tillvara på tiden som är för man tänker, äsch de kommer fler gånger. Alla gånger gör det inte det. Vissa saker har jag tagit förgivet så mycket att jag inte har insett att de bara glider förbi. Allt som man skulle ha sagt. Allt man skulle ha gjort. Jag skulle nästan göra allt för att bromsa tiden och spola tillbaka. Säga de jag kände, allt jag aldrig sa.










Oh if you ever come back, if you ever come back

Den här dagen har inte direkt varit så händelserik. Imorse, kl 11.00 på min lediga dag for jag och hämtade upp en nyckel tills imorgon då jag jobbar. Sen for jag och skjutsade pappa på stan och sen tog vi en tripp iväg på hans jobb. Efter de iväg igen till the city och sen hem igen. De har varit relativt lugnt ändå. 

Jobb imorgon kl. 08.00 sen blir de nog att ta de lugnt. På lördag blir de kanske att träffa marrebarre, de var allt för längesen vi träffades nu så de ska bli kul. 

Sen ska jag ta och beställa efter bilder så jag kan scrapbooka litegrann snart, blir roligt! 

Nä nu ska jag ta och läsa boken, de är så spännande nu! Kunde inte läsa något igår för jag hade så ont i huvudet och var så trött. De blir att ta igen nu vill jag lova. 

Take me back!

 










Stuck in the sand

Ikväll kom anki hit och bokade sin resa till norge osv. Sen gjorde vi lite småsaker tills fredde kom hit. Då hade han med sig mat från mcdonald och då han hade satt i sig de var han fortfarande sugen på en till så då for vi tillbaka dit och köpte mat allihop. Gött me mos!

Sen jag kom hem satt jag i duschen en stund och lyssnade på musik samtidigt som jag skrubbade mina fötter med en fil jag hittade idag.

Efter de har jag sett nya Gossip girl avsnittet och lyssnat på musik. Även skissat på idéer jag vill sy och sen kollat runt lite. Fått lite inspiration iaf.

Nu ska jag borsta mina gaddar och sen läsa min bok :)


If we ever meet again

Whazzuuuup!

Idag har jag slitit som ett djur för att hinna passa tiderna. Men nu är jag lugn igen. Snart kommer anki hit och sen får jag se ifall de blir att dra ut en stund och träffa freeeeeeeeeeedde. Anki föjler säkert med också men de ska jag fråga om hon vill då hon kommer hit.
Nu blir de kaffe och skicka in en jobbansökan som förhoppningsvis går igenom :)

Bye