Last to know.

Åh jag är överspeedad just nu på att det här ska bli bra. Sen är jag väldigt glad att jag har en viss person som fattar precis vad jag menar. Sen är jag ÖVERLYCKLIG att jag är frisk nu och att det är helg! :)

Jobba imorgon vilket jag tror kommer bli superkul :)

Pusshej!

Sommar nu :D kan nästan inte bli bättre!






One More Time

Fredagen var mycket trevlig. Var med Anka och Joella och käkade god mat. Sen blev vi rastlösa och låg i sängen och pratade en del. Sen vid 11 kläckte Jesper ur sig att det var en fest på i20 och smockat med folk som vi borde komma på. Så dit drog vi och han hade rätt om att de var mycket folk! Galet kul i max 20 minuter och sen är det några som börjar slåss så polisen kommer dit och skit. Så då drog typ alla och även vi efter ett tag vi hade stått och lyssnat på Jespers skrikande om poliserna xD. Gick hem och eftersom Niklas och Jesper inte tyckte att jag och Anka skulle gå själva började dom bära iväg oss åt hållet som dom skulle gå, men envisa som vi var fick vi gå vägen vi ville. :')

Igår blev det att fara på dop och se Tilde döpas. Helt underbart söt! Måste nog ta och sitta barnvakt någon gång då hon har blivit äldre, men såklart åt Tess också. :)
Det blev även att fara på 20års fest, och jag säger bara att de är INTE kul att vara ensam nykter på en fest där man inte känner någon utom en person, men de blev roligare sen :P


Det som inte känns speciellt kul är ännu en ny skolvecka.. Det enda man kan göra är väl att hålla ut och se fram emot helgen och sommarlovet som inte är allt för långt borta nu!!


Skolan känns väl ungefär så HÄR taggat :o



She's Drugs


Hela veckan har i princip bestått utav körning. Halkbanan igår gick bra och det var rätt kul ändå, men inte lika kul som jag hade tänkt mig. Bara fyra lektioner kvar nu så nu börjar det närma sig. Känns som overkligt på något konstigt sett men ändå grymt skönt. Måste bara börja plugga mer teori nu.
På kvällen for jag ner på stan och träffade Marre och spelade lite biljard, och oja jag är på om de du sa! Och en sak var synd, men du får fixa nummret ;)

Ikväll blir det att vara med Anka , Joella och Martina och hitta på något. Iaf dom just nu sen ser vi ifall det blir någon till. :)

Pang

Trafikskolan på måndag. Sjukt spännande men även väldigt nervöst. Men det är inskolning eller vad man säger och lektion på måndag som innebär att min dag på skolan missas :/ riktigt illa men det känns som att det här är viktigt just nu. Grymt fort gick det, ringde idag fick tid att komma på måndag.

Hare kalas!