I'll be yours, my dear

Ikväll bär det ut på allstar med ett gäng folk. Kommer bli grymt känner jag!





I don't wanna think anymore


K-Ä-R-L-E-K





Yeah they're making us crazy

Trött tjej som säger godnatt!




                               


I can't keep you from my eyes

Ligger i sängen med min nya dator!! Känns bra att ha kostat på en ny äntligen eftersom min förra gick sisådär. Har inte fått in alla program ännu eller lärt mig skriva speciellt bra, men det kommer väl. Nu ska jag se vad det ska bli för film ikväll, ses :)


I couldn't stay away

Kvällens pass var riktigt jobbigt, svettades som en tok. väldigt skönt nu såhär i efterhand men inte just då.

Läste min väns blogg som är i London och fytusan vad jag saknar henne..Gick igenom massa bilder för jag har tänkt att beställa hem en del och säger bara vilka minnen. Hur som helst så har min vän funnits där i ur och skur under en lång period , alla långa samtal, skrattat och gråtit. Och nu går hon inte att ringa längre då man vill. Känns otroligt konstigt. Men snart träffas vi igen, förhoppningsvis i mars! Älskar dig tjejen :)




Beeep

Oj oj oj vad den här kvällen rann iväg snabbt!! Först skynda jag mig hem och fick i mig lite bacon innan träning, sen gymmet i två timmar och efter det hem och äta mat. Plus göra matlådan. Nu har jag facebookat lite och nu är klockan redan så mycket.. Vad händer med tiden, vart tar den vägen.

Imorgon har jag bokat in mig på ett pass med ankan och sen tror jag att det blir att vila på onsdag. Längtar redan.

Nu family guy :)






Skulle kunna sova en stund

Shit vad jag gillar fredagar, det är nog den bästa dagen på hela veckan. Idag slutade vi ju 11.06 vilket inte är helt fel. For ner på stan och köpte protein, en nyptränare?(ingen anig vad dom heter). Sen tog jag en buss hem för jag höll på att frysa ihjäl.. Sen äta snabbt, direkt efter det gymmet. Var där i 1,5 timme innan jag begav mig hemåt mot den varma duschen. Nu ligger jag här i sängen och är förbaskat trött , ska nog sova en stund innan middagen ikväll.

Puss!


wild ones

Vilken dag! Bilen kacka ihop, en till incident hände, sen intersport och köpte nya träningskläder samt en hållare till ipoden som man har på armen. Angelica kom även förbi en stund ikväll och då blev det prat om tattueringar, nu jäklar.. Nu laddar jag upp för träning imorgon rejält! Funderar på att fara förbi gymgrossisten då jag har slutat också för att köpa en bok samt proteinet.


Hiding my heart

Bjuder på några bilder



















so beautiful

Skön dag på jobbet idag! Lite småtrött men piggnar nog till då jag beger mig till gymmet. Små farligt att sätta sig ner då man har kommit hem från jobbet.. Ikväll tänkte jag köra armarna och lite löpband. Sen håller mitt protein på att ta slut så då lönen kommer blir det att köpa protein och en träningsbok.

Nu tycker jag att tiden kan börja rulla iväg lite fortare så sommaren kommer någon gång!


Till i collapse

Sitter och taggar träning för första gången på 3 veckor.. Känns som att det kommer gå lite tungt nu ett tag att komma igång men det är skönt då man har gjort det. Ska sätta upp mål igen för då är det inte lika lätt att tappa viljan. Har lättare att skjuta upp träningen om jag inte har någon motivation och inget mål. Nä nu jävlar ska det svettas!


Bang bang pow pow

Home sweet home!

Äntligen har dom fixat avloppet så nu kan jag vara hemma igen. Visst det har varit mysiga dagar hos mamma och pappa men sängen där är ingen hundrapoängare.

Ikväll bär det troligen av till five för första gången på läääänge. spännande :)