Walking on sunshine






Hmm..


Time is like a fuse, short and burning fast

Idag har jag knallat runt med angelica på stään. Hittade ett par troosor om ni vill veta, och en spetsbody. Kändes bra! Sen gick vi på ica där jag köpte kycklingwok som jag tog med mig hem eftersom de var kallt.

Nu ska jag fortsätta se tv med pappsi :)




Cause I found a way to steal the sun from the sky




We say goodbye in the pouring rain,And I break down as you walk away.

Ligger och väntar på mitt kvällsfika som består av ägg. Efter det är planen att fortsätta läsa "Så länge vi båda andas" Twilight boken. Har äntligen fått en lampa över sängen så jag kan läsa. Blir kanske att lacka den svart sen så den matchar resten av möblerna , eller vit. Vit kanske.

Hur som haver så ska jag nog greja lite på bloggen nu och kanske komma på en ny header. Ni ser ju ifall de ändras något. Haha.

Och så ni vet. Jag vill lära mig sticka. Hejdå.



fina fingrar och SKITsnyggt hår.


So forgive me if we go slow

Jalla!

Igår for jag till min faster och spenderade kvällen där. Blev massa prat, fångarna på fortet, in to the blue och god mat. Mys!

Sen idag har jag varit på prommenad och bara tagit de lugnt. Mycket skön söndag. För imorgon ska jag iväg till kontoret och få genomgång på ett nytt ställe jag ska vara på nu. Sen så blir det jobb tisdag-onsdag.


Dancing on my own

Nu snart ska vi fara och hämta smörgåstårtorna på ullaskondis. Mhmm! Sen ikväll kommer släkten och då blir det att fira pappa. Hoppas han blir överraskad över sin present han kommer få och glad är ju alltid bra om han blir.

JappJapp, that's it. Hejdåå :)



Bild från då jag var ute och sprang..


I wanna know your name

Har just kommit ut ur duschen. Blev ett bodypump pass + lite bodycombat med Olivia. Riktigt roligt faktiskt! Ska bli oftare nu har jag bestämt. Punkt.

Hur som haver, nu ska jag njuta riktigt mycket av sängen för imorgon vet jag inte vilken tid jag måste kliva upp. Lite små jobbigt att inte veta vilken tid jag ska iväg men det ska nog gå bra.

Sen ska jag nu få vikariera för en tjej på mitt jobb så jobb jobb jobb (Y)

Nä nu säger jag goooonatt, sleep tight!


Corona



Haha, heheheh. 

Somewere, Sometime.

Idag fyller pappa år så blev att gratta han så fort jag vaknade. Typ där kring 12. Efter det så märkte jag att de var väldigt skönt ute, hela 5+ grader! Så då slängde jag på mig mina träningskläder och skorna och drog ut och sprang en stund.

Sen ringde arbetsförmedligen idag också, så IMORGON ska jag ta tag i en sak, eller flera saker förhoppningsvis.

Nu ska jag gå och se om jag kan hugga in i en bit tårta, smörgåstårta! mhmmm, me like like!

puss tja!


Just for you

Du är så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)


Never alone always alone

Igår såg jag film med Angelica och Fredrik, mycket trevligt! På dagen gick jag och anki dessutom runt på ersboda och kollade i affärer. Hittade presenter till mami också som fyllde år idag. Grattis igen!

Sen idag for jag och anki tillbaka till h&m för jag ville prova byxorna jag är smått nyfiken på , men ska tillbaka imorgon också och kolla vad mamma tror.

Ikväll har jag legat och sett Hellcats och bara slappat tills fredde frågade om jag var sugen på gå ut och promenera och efter gofikat idag så kände jag att de behövdes. Så vi tog oss en promenad upp på bräntis och gled, voltade osv ner sen. Hoppas ni förstår att jag var INTE den som voltade ner. Jag är för cool för sånt, hmm. Hur som haver , nu ska jag se scrubs och sen sova, för imorgon ska jag troligen med till pappas jobb på morgonen. Hehe, får se hur de går. Pusshej!








My Hero Is You





Sommaren i stugan 08.


hold on

Om jag kunde..Jag skulle göra allt för dig om och om igen. Jag hatar att se dig såhär. Vill bara att du ska bli bra igen och slippa denna smärta.







Lite Bilder


















avslutar med denna sköna bild på dig bruden. ;)


pocket full of sunshine

Igår var jag och tränade med Sofia och Olivia, blev mestadels prat men inget gjorde de, vi fick ju lite gjort iaf. Mycket trevligt!

Sen idag har jag varit hos min faster och umgåtts med henne, for och fixade lite saker och sen satt vi hos henne och pratade och drack kaffe. Mysigt! :)

Efter det har jag mest suttit och kollat på gamla bilder och funderat på ifall jag ska pallra mig ut på en springtur. Bara det som tar i är att jag har ingen rolig runda att springa, och förmodligen kommer jag aningen halka och slå ihjäl mig eller bryta foten på ett gupp eller i en grop. Vägarna är ju inte de bästa just nu.

Imorgon ska jag och Ankan fara iväg till Härnösand och se vad de har och erbjuda. Spännande!


Thinkin about us, what we gonna be? Open my eyes, yeah. it was only just a dream.




Dagen har bestått av: jobb,skjutsning,hämtning,handlat,köpt en ny mobil, försöka lära mig mobilen,skriva in ALLA nummer,lyssna på musik och nu sova.


Mikrofonkåt

Igår var jag, Joella och Martina hemma hos joella, käkade tacos, umgicks och spelade guitar hero. Mycket mysigt! Sen idag gick jag och Joella runt på stan och kollade på rean. Fick med mig en tröja hem och två halsband. Vi var även och åt tacotallrik på Waynes.

Inte nog med de, då pappa slutade jobba så plockade han upp oss på stan och skjutsade hem mina kära vänner och sen begav vi oss till stadium på ersboda för att kolla vad som fanns där. Det slutade med att jag kom hem med  en stor t-shirt och tighta träningsbyxor. Mums.


Until we're strong enough to jump, Then we'll fly.



Nyår var kul.
Nu ska jag se victoria secret på tv och käka mango om den är mogen.
Puss!