Forget you

Ligger i sängen och ser Cougar Town och har blivit smått beroende av de just nu. Har inge mer att säga snart än godnatt eftersom imorgon blir de jobb från 07.00-16.00. Men ska vara på kontoret 06.45 och det = kliva upp tidigt. Kul att vara morgontrött. Bara att hälla i sig kaffe då!

Pusshej!



Mallis 08.


Längtar

Nä nu skiter jag i det här. Så är det med de.

En annan sak jag längtar till maj.


Turkiet

Nu är de bestämt i maj åker jag, josse, mamma och pappa till turkiet. Blev snabba ryck för att dom bokar resan imorgon. Raketfart! Dom frågade mig imorse och hade tänkt boka resan idag men jag ville själv tänka på det underdagen och sen kändes de roligare om jag fick med mig någon men tänkte hur stor är chansen eftersom vi bokar imorgon men tydligen. Åh jag är så glad! Så Alanya here we come i maj! Tjarååå.



whooopa

Just nu sitter jag och väntar på att Martina ska dyka upp. Eller först att hon ska ringa men får se när de blir. Undertiden fördriver jag tiden lite med tv där grey's går.

Justja, mamma och pappa ska boka resa imorgon till turkiet i maj och troligen så följer jag med dit. Ska se hotellet och de som dom hade funderat på ikväll. (Y)




Burn

ÅÅÅÅÅÅÅh................................................



Bastumys

Ikväll kommer Sofia, Jonzza och Fredde hit och de blir att umgås i min bastu och sen se vad som händer. Antingen kanske de blir att basta eller annars dra iväg någonstans. Det återstår att se.

Ska bli mysigt iaf :)

Pusshej!


You

Åh jag har liiiite beslutsångest angående min tatuering. Som en del vet som jag träffar på fritiden vill jag skriva HOPE i nacken. Den betyder jäkligt mycket för mig. Men samtidigt har jag fått andra idéer också, därför jag börjar tveka om jag vill att de ska bli min första. Har ju funderat på hope ett bra tag nu så jag borde inte ha tveksamheter men då kollar man på andra bilder och dom är ju så fina..







våra brister gör oss till människor.

Idag har jag jobbat och jobbat. Efter de drog jag på arbetsförmedlingen och lämnade in ett papper och sen for jag hem med mamma och bussen. Då pappa sluta for jag och han på coop och köpte lite gott inför kvällen och jag köpte även en ansiktsmask. Så det blev att spaa lite ikväll och pyssla om mig själv. Mycket skönt.

Sen har jag tränat lite ikväll också och dansat loss hemma eftersom det inte blir någon utgång för mig ikväll. Men ni som far ut får ösa järnet!

Imorgon blir det mer jobb hela dagen och sen på kvällen får jag se vad den har att erbjuda. Hoppas på något roligt. Kanske drar till josse och får umgås med lite människor, skulle vara trevligt.

Sen på söndagmorgon kl,7.00 drar jag och mamsen till ikea i Sundsvall och shoppar loss. Åh så jag längtar!

Pusshej!






                                                                                                                                  I want you here..


I drink to that, yeah yeah.

När blev livet såhär komplicerat? Jag vill vara barn igen och de man behövde tänka ut och fundera på var mest morgondagen. Så är det ju inte riktigt längre.




Pensionärsjävlar

Haha, jag håller på dö. Har suttit och sett pensionärsjävlar med pappa och vi håller på skratta ihjäl oss!

"Damn ho´s the sexy bitch"


Just gonna stand there and watch me burn

Sitter och gör absolut ingenting. Bläddrar mest igenom tusen kanaler på tvn och stannade på sjukhuset. Nu funderar jag på vad jag ska göra här näst. Bada? Städa? Promenera? Dator?.. Ja listan skulle kunna bli lång, men jag tror jag bara kommer sitta kvar här. Fast jag borde verkligen plocka bort i köket så syster blir glad då hon kommer hem. Ja. Pusshej!



Save Tonight

Sug min icke existerande balle. Jag vill ha ett jobb och en lägenhet så mycket så de finns inte. Extra jobbet ger inte tillräckligt med pengar för att jag ska ha råd med hyra.

Nu dör min dator.. Hejdå!


Du bara får mig att hänga, hänga kvar.

Igår for vi ut och körde skoter jag och Simon, mycket roligt. Var säkert 2 år sen jag körde skoter senast. Extra roligt att vi körde varsin! Ikväll blir det kanske att fara ut och köra lite mer men beror också på hur kallt det är då.






Man måste dö några gånger innan man kan leva

Sitter i Västerås utanför Vännäs hos min syster. Eftersom dom jobbar och Simon går i skolan har jag varit ensam hela denna dag. Har gjort min syster en tjänst och städat ur deras skafferi vilket jag tycker jag var duktig som gjorde. Sen har jag varit och käkat grööööt hos Eva. Mumsigt! Sen har jag mestadels suttit och lyssnat på Håkan-H´s nya album, mycket bra låtar har han.

Lite jobbigt bara att jag börjar bli rastlös nu men senare ikväll blir det att fara och åka traktor men Crister och ploga pengforsbanan medan Simon och Malin är på utvecklingssamtal. Då får jag lite att göra iaf.

Det är dessutom kallt ute nu.. Det är de som är så kasst med vintern. Tänk om de hade kunnat vara varmt på vintern också men med snö ute. Hur underbart hade inte de varit. Just nu är det bara mysigt att kolla ut genom fönstret men när man kommer ut vill man bara in igen.

Nä nu ska jag ta och göra något, vet inte vad ännu, kanske tv.

Wooho, jag måste bara skriva att jag förlorade i fifa igen. Blir att spela ikväll också och då hoppas jag på att kicka as! Sen måste jag hem och öva mer då ingen ser. Haha.

Pusshej!


En miljon på banken men ingenting att leva för

Idag har jag bara jobbat och jobbat. Och jag säger bara usch fy och blä på ett av rummen, jag säger bara såhär för jag ska inte skriva så vidriga detaljer, någon hade druckit förmycket vin..

Ikväll far jag troligen till systeryster, och sen är jag där till torsdag för jag jobbar fredag,lördag och sen ikea på söndag. Sen jobb måndag. Kanske.

Har inte så mycket att berätta förutom att jag är trött i fötterna. pusshej!


Picture perfect memories, scattered all around the floor.

Idag är det ju som alla vet farsdag, så min syster kom hit och de var riktigt trevligt. 

Jag hämtade också min mössa som jag hade glömt på Waynes då jag var där och fikade med Sofia. Sen toppade min syster mitt hår också. Skönt att ha fått de gjort!  

Igår hände de lite olika saker, det började med att jag och josse var hos henne och förfestade, sen kom de två till dit också. Sen drog vi vidare till en annan fest men stannade inte där så länge. Började gå mot stan för att vi hade missat bussen till stan. Men vi han bara gå en bit så fick vi lifta med en kille som var snäll och stanna. (y) . Sen på stan drog vi på max och hängde där. Träffade två som hade hittat josses mobil som hon tydligen hade tappat på festen. Duktigt! Sen drog vi med en buss halv 3 från stan.

Imorgon blir de jobb och sen kanske fara till min syster. Mysigt!

Puss!


En trött tjej..


Raise Your Glass

Alltså jag=klantarsel. Satt och skulle måla naglarna men då blev jag distraherad så jag lämnade korken halvt påskruvad. Gissa vad jag sen gör då jag kommer tillbaka och sätter mig i sängen. Jo jag lyfter nagellacket i korken och vips så ligger nagellacket i sängen. Sen griper jag tag i nagellacket och ställer de på bordet, men penseln har jag i handen, och den droppar och droppar i handen. Sen smart som jag är gnuggar jag händerna med tvål, går inte bort. Har inge nagellacksbortagning hemma så de blev stålull att stå och gnugga med. Skönt, OJA! Gick iaf bort och de är jag sjukt tacksam för, eftersom jag inte vill gå med rosafläckiga händer.


Från och med du

Idag/kväll kommer josse hit, blir mycket att ta igen! Sen skulle jag tro att vi tar nån promenad eller något liknande, fint väder idag så blir passande.

Imorgon blir det fika med sofia som gäller, mycket mysigt! Älskar att fara på caféer då de är vinter för de blir sån julig stämning på något sätt tycker jag.
Justja, sen jobbar jag imorgon också, kul, JA!

Söndag får jag nog ta och träna och sen får jag se vad som dyker upp på schemat.

Pusshej!




2 år sen, kan inte förstå att de är så längesen.


Not Afraid

Jag är hundra, nu gör jag det bara.


Let it snow, Let it Snow, Let it snow

Ikväll då jag får bilen blir det att fara och handla. För ikväll ska jag försöka mig på att baka macaroner eller hur man nu stavar de. Blir spännande, och mitt mål är väl mest att de ska smaka gott, för tror knappast att jag lär få till dom som på bilden. Ska göra mitt bästa och med mammas hjälp hoppas jag att dom kommer se lite gulliga och fina ut ändå.


I don't wanna lose you








Sing so loud the world can hear

Ligger i sängen och gräver ner mig i täcket. Vinden har börjat blåsa och nu förbereder jag mig för snön som ska komma imorgon. Känns mysigt att få lite mer snö på marken konstigt nog. Är inte likt mig att tycka. Fast nu vill jag slippa de hala och få lite julkänslor. Sen tycker jag de är väldigt mysigt med riktiga vinterkvällar då man tänder massa ljus och dricker varm choklad eller te.

Imorgon är min plan att städa fint i mitt rum och tvätta. Fast jag brukar inte riktigt hålla planer som har med städning i mitt rum att göra. Men ska göra mitt bästa. Sen kanske även rensa garderoben så jag har massa mysiga varma kläder där och inte massa sommarkläder blandat. Tar bara massa plats.



vitt

Igår kom Martina hit och vi roade oss med datorer för de mesta efter som jag hade massa problem med min. Iaf var de trevligt.

Sen idag har jag sett gossip girl och bara tagit de lugnt, käkat b&b och sen ikväll blir det att träna för jag får så dåligt samvete då jag äter sånna gottigheter.

Imorgon blir det att träffa angelica och spela tv-spel, blir rooligt!

nu ska jag se om jag ska hacka en sallad och se tyvärr anna anka och sen träna, duscha.

Pusshej !


Chuck and blair

Åh vad jag älskar detta par i Gossip Girl!


Since You're gone

Har ikväll sen EMA galan upptäckt Taylor momsen, hon är grymt bra på sjunga. Är dessutom väldigt imponerad av allt hon gör, modell, skådespelare och artist.



Allt är likadant så rym med mig inatt.


Ikväll EMA!

 

 


Alone

Den här dagen börja bra, klev upp kl 08.00. Då jag har klivit upp och fixat med saker inför jobbet så säger mamma, det är som en söndag idag så du börjar nog inte förrän kl 11.00. Woooho, bara att lägga sig i sängen och mysa. Nu blir det att fara till jobbet om 45 min, jobba en timme och sen hem.

Senare kommer marre hit och då ska vi kanske ikväll fara på great easten och käka maaaaat. Men de ser vi senare vad vi känner för. Och sen blir de nog att spela harry-P och andra spel. Mys på hög nivå!

Herrå!





Picture perfect memories, scattered all around the floor.

Ikväll då anka har slutat jobba så beger hon sig hit, då blir det massa prat och massa spelande. Awesome! Kommer bli grymt roligt att prova spelen eftersom jag har INGEN som helst aning ifall dom är roliga eller inte.
Men jag hoppas på de bästa. I värsta fall om dom är helt världelösa får vi väl spela fifa 10 istället för fifa är alltid roligt.


 


happy day!

Idag har jag och mamma rört oss på ersboda i jakt på ps3 spel, eller mest jag men mamma följde med mig. Hur som helst slutade det med dessa spel som jag ser fram emot att roa mig med i helgen.









You saved me from drowning in the streams



Ligger och funderar, funderar på livet, på framtiden. Det finns så mycket jag skulle vilja uppleva och se men samtidigt vill jag bara vända allting ryggen. En sak är säker och det är att jag vill resa, resa och se olika platser. Då är det bara en sak som jag saknar, pengarna.