How far do I have to go to get to you?

Träningsvärk..
Blev att träna idag också, känns skönt att ha kommit igång igen.


High of a love Drunk from the hate

Ikväll for jag mamma och pappa på returcentrum i vännäs för att se om vi hittade något, blev två muggar och en bok för mig.vingklippt ängel, har hört att den ska vara bra så slog till på den. Sen for vi till min syster för lite fika och ge Simon sin födelsedagspresent. Efter det for jag och fredde och tränade, blev 30 min cykling och sen mage. Känns bra! Jag är så dålig på ta mig till gymmet men nu ska han dra med mig, vilket är tur, måste ju använda mitt gymkort nån gång. Nu blir det ändring i alla fall. 

Imorgon blir det afm och sen mer gym, troligen gimonäsreturcentrum också för att kolla efter en byrå. Nu har min översta låda också börjat ramla ihop. KUL. Den ligger nog bland dom andra två, alltså på golvet imorgon. Jag måste verkligen hitta en ny.

Lite mer naturbilder från sommaren + tobbe.

 










On my mind











I don't know why I got so attached

Tjabba! Tänkte berätta om helgen som var.

I fredags blev det ju som sagt bowling med några kompisar, vi hade två banor och på mitt lag kom jag 2a och 3a så gick lite bättre än vad mina förväntningar var. Sen gick gick jag och några till Statiol innan det bar av till André för att umgås med folk. Efter det vid 2 tiden for vi vidare till en annan kille på mariehem. Var en väldigt trevlig
kväll!

På lördagen då träffade jag Martina och Joella och myste inomhus medans regnet ute föll. Det började med att jag och Martina for iväg till invigningen av Botniabanan, vi kom dit vid två och kom hem vid 5 dyngsura. Var där lite längre än väntat, men vi såg Sofia Jannok och självaste kungen. Då vi kom hem till Martina sen blev det direkt att krypa under filten i varsin soffa och sen såg vi på tv tills vi började få tillbaka känseln i fötterna. Sen då Joella kom gick vi och köpte mat, vi gjorde kycklinggratäng och lyssnade på Amanda Jenssen. Grymt gott och skönt! Efter det blev det massa prat och mys, trevligt vill jag lova! :)


En cool fjäril sen ibörjan på augusti i Sörmjöle.





Bye Bye beautiful

Imorse blev jag väckt kl 9 för att fara iväg på en auktion. Hittade inget så då for vi runt och kollade efter loppisar, inga större fynd men några små iaf. Kändes lite små segt att ta sig upp då man hör regnet smattra mot rutan och känner värmen under täcket.

Nu till helgen blir det troligen stugan för vi har en del att förbereda inför hösten och vintern. Känns ändå skönt att fara dit en helg nu. Känner att min förkylning behöver det här för att sen kunna försvinna hoppas jag. Nu är jag trött på att vara förkyld.. Har haft min hosta nu sen vi kom hem och de är snart två veckor sen och jag börjar inte bli lite less.

Nu blir det att se någon film tror jag, kanske ser vampyrer suger. Har börjat se den förut men som inte kommit så långt innan jag hittar på något annat, den känns lite seg men ska ta mig igenom den och kolla om den är nå bra.

Puss :)


No turning back

Bowling ikväll men några kompisar. Kommer bli kul, var ett tag sen jag var och spelade nu så får se om klotet bara far i rännan eller om jag faktiskt lyckas hitta av käglorna. ;P

En annan sak, JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN. Måste ta och få ett jobb snart så jag kan göra det. Jag längtar så otroligt mycket efter mitt egna ställe och eget ansvar. Sen är det inge vidare roligt att ligga hemma på dagarna och inte ha något att göra. Utom att kolla jobb då. Arbetsförmedlingen på tisdag igen och nästa tisdag och nästa nästa osv.. Jaaja, man lär sig saker iaf!

Nää nu ska jag göra något annat. Pusshej :)



I need sombody

Hade en rätt knäpp dröm inatt, drömde att jag var i Norge och skulle utforska stan. Det börjar med att jag går runt i ett hav som var fullt av folk. Surfare, barnfamiljer och unga/äldre människor överallt. Jag börjar gå mot ett stort köpcentrum och skulle leta reda på cubus av någon anledning. Hittar det ingenstans så jag börjar åka rulltrappan upp till nästa våning men där var det bara okända butiker som jag inte kände igen förutom en lekbiten. Då åker jag nästa rulltrappa och den är väldigt brant och lång, enda sättet att inte ramla bakåt var att klamra sig fast i räcket. Då jag kommer upp hittar jag fortfarande inte cubus så jag börjar fundera på hur fan jag ska ta mig ner igen. Sen ringer pappa och väcker mig. Hade faktiskt velat fortsätta drömma den där drömmen. Vissa drömmar man drömmer är verkligen verkliga och det känns som man upplever det som händer, vilket jag tycker blir spännande.

Aja nog om de. Idag vet jag inte vad som händer, hade tänkt att städa rummet sen ivarje fall och sen ikväll blir det nog att fara till anki. Men eftersom jag är så förkyld beror det helt och hållet på om vädret blir nå bättre och om jag får låna bilen. Har ingen lust att hoppa upp på moppen och köra den, vill inte bli mer sjuk.

En annan sak JAG VILL HA ETT JOBB! Plus en egen lägenhet.. Men drömma kan man göra. Ska söka lite jobb ikväll beroende på vad jag hittar och sen får jag se. Sen är jag väldigt sugen på fara till Norge och jobba där. Har läst om det idag och ja det verkar slitsamt men det lönar sig i börsen. 

Hejs :)


 
Trästock


Min SUPERBRA humor.. ;D


Karate Kid

Ikväll gick jag och Anki på bio och såg Karate Kid. KÄR är ordet. Den var så fin och Jaden Smith...åhh så söt! Nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber och Jaden Smith med låten never say never. Tönt jag vet... men ja gillare!
Efter bion for jag och Anki till henne och försökte hitta folk som ville hitta på något. De gick inge vidare och vi började fjanta omkring av tråkighet. Men det var roligt de med! ;) packapappaskappsäck!
Sen då vi insåg att de verkligen inte kommer hända något så for jag hem och nu sitter jag och ser på scrubs.







Bulgaria!



Har just sett att jag har fått bilderna från bulgarien, dom hade hamnat i skräpkorgen för fyra dagar sedan så såg dom inte förrän nu. Tur att jag såg dom iaf ;D