all hope is gone

Det går inte att beskriva kulturnatta och yran för det har varit sjukt kul! men visst det har varit till och från också för blir så förbannat less på mina grannar så det finns inte. men i övrigt har det varit kanon! Ska passa på att lägga upp lite bilder :p













Poison

Blir nog krogen till helgen också! Men det var galet kul förra gången så det blir nog super den här gången också :) Får se vart det blir den här gången då.

Ensam hemma i helgen också vilket ska bli jätteskönt.
Har historia just nu och orkar verkligen inte göra något nu så de får bli att skriva i helgen ändå, eller nästa vecka :P Borde egentligen börja med den nu men eftersom jag lix ska börja skriva hemma på datorn och har alla papperna hemma så orkar jag inte göra det nu.

Men nu ska jag "jobba" igen , hare bäst :)

Alone

Matte nationella gick som man trodde.. Skit.

Nu är det iaf inte så länge kvar tills skolan är slut och det känns helt underbart. Fast då är det massa saker som måste hinna bli klara också.
Snart yran och kulturnatta som nog kommer bli galet kul! Nu måste vi bara komma på någon förklädnad och sen blir det bra :)

Och ja.. en kvar nu.. ojoj. :/ :P

18!

Så nu är man 18 också :D Bara lite paket som saknas nu, har fått två och det var 500kr på MQ och sen 500kr :) inte dumt ändå!
Hare bäst :D