We All fall

Marre jag vet verkligen vilken du är beroende av och JAG MED! ;)

Klippte mig igår och det känns som att allt hår försvann :( nu vill jag skaffa mig hårförlängning... OM DET INTE VORE SÅ FÖRBANNAT DYRT... hatare.

Nyår imorgon och ingen vet vad som händer, eller jo säkert någon. Borde egentligen börja kolla runt lite och se om de dyker upp något.
blir förmodligen förfest innan och sen blire att se vad som blir.

Anki kommer hit och då ska vi gå ner till bastun och fixa oss och kanske kanske kanske tona mitt hår brunt. känns inte bra när man kommer med förslaget till sin mammi och hon säger du passa inte i brunt när man har köpt färg och allt..
Men det blir nog mysigt iaf! GLITTER GLITTER GLITTER! :)







Beauty From Pain

FUCK YOU.... helt ärligt skaffa dig egna kompisar eftersom du sa att du skulle gå vidare. Skrattretande och liiite patetiskt xD

DÖÖÖ!

(inte alls fånigt inlägg, jag vet men behövde få ut de)

Hallelujah

Snart julafton och efter det nyår (nästan)  Nytt år nytt liv ny början , ska bli en början på något nytt och något bra. Har insett att jag måste börja göra lite förändningar i livet. Verkligen MÅSTE. Kan inte hålla på så här längre. Går inte.

In The Ayer

Jag har nog världens sötaste och bästa syster! :)











Nothing Good About Goodbye

Den här helgen har väl varit sisådär men nu är det chill hos min syster som gäller. Känns skönt att slippa det mesta och bara ta det lugnt. Blir att vara tjocka ikväll med pizza och sen ska vi ta och se Beck som typ går på tv. Mysigt. Har också varit ute och övningskört ett tag nu ikväll och det gick inge vidare men går bättre nästa gång. Är så ovan bilen.

Hare underbart!


If I Were A Boy

Glömma och gå vidare.. Börja om från nytt. (nästan)

Far From Home

Pluggat trafikant sen jag vaknade till seeent!... Sjukt trött och orkar inget nu. nu vill jag bara få provet bortgjort och klara det. Vore det bäästa som kunde hända imorgon.

SOVASOVASOVASOVA. Förlåt jag orkar verkligen inte komma med något långt inlägg just nu men kan berätta lite vad som kommer hända i veckan.

Imorgon blire att dra med tjejerna till Tsjö en sista gång och se skräckis och bara mysa.
på tisdag har jag ingen aning om vad som blir men på onsdag ska vi vara i lokalen och chilla tusen och fira att vi får jullov :D kommer bli supertrevligt och hur kul som helst. Första gången vi är där nu sen mars typ ;p

Sen på torsdag får vi ju jullov men jag vet faktiskt inte vad som händer mer den dagen , men får ta det då :)

Pusshej :)


We are living on hope,
We are living on life,
Depending on truth until the day we die.


A never ending dream

Jag och josefin har kommit fram till att HAN är en FF... = Falsk Fjolla. en bra beskrivning!

Reply

Hahahah, matsalen Lottas inlevelserika "LEAVE MARRE ALONE!!" xD klockrent vill jag säga. Lotta kan verklingen det där med att underhålla vid matbordet och för det mesta överallt annars också ;D



"åh tänk hans fuckface ;)" du anki revange någon gång säger jag bara och sen FYFAN!

Så sjukt less jag är på psykologin nu, har suttit med den i princip hela kvällen men man vet verkligen inte vad som är rätt och vad som är fel. Galet svårt..

Pusshej!


Heart attack

Haha, det bästa av stepup dance blev en vilsen träning om jag säger så. Det enda ordet jag beskriver det med är LOST! Det var verklingen en katastrof och man kände att man skulle ha varit på något sånt pass innan ;D men liite kul var det ändå och träning blev det för jobbigt vare att försöka hinna med.

Nu ska martina komma. Hade bääst!

Puss :)

Sweet Dreams

Det måste det måste det måste det måste bli bra. Allting måste bli bra, annars vet jag inte vad som kommer hända. men det här FÅR bara inte hända. Bara och vänta nu på svaret. Men nu håller vi tummarna på att det går bra!

Nu börjar verkligen julstämningarna komma, sjukt mysigt, men har inte börjat köpa julklappar ännu som känns liiite jobbigt. jag menar slösa pengar på andra xD haha. nä nu ska jag inte vara självisk. Julen handlar ju om att ge och få så äre ju bara.
Det gäller bara att tänka ut vad man ska ge alla och så. Inklusive vad man vill ha själv. Och nej jag har inte kommit på något ännu anki men jag funderar för fullt!

Jag och Emelie vill och fika, det skulle vara SÅÅ gott! så nu måste vi fara och fika snart  :)

Snart kommer martina hit och det blir mysigt! blir lite depp bara för en viss person (b2) åkte buss med henne... hm... xP

Tagga luciavakan på fredag då :)
 
Puss

Between you and I

Dagen idag har ändå gått hyfsat, gjorde bort redovisningen på trafikanten som jag tycker ändå gick bra, sen har det bara varit en slapp dag. Imorgon blir det världens skönaste dag! Börjar halv 11 och slutar efter den lektionen och då har vi gruppträning som är yogafitt :) Sjukt nice!

Nu är det verkligen inte länge kvar till julen. Bara sjukt vad tiden rinner iväg! Men det känns underbart, julbak, julklappar och mys :) inte alls fel. Nu taggar vi lussebak och glögg!

NEEEEJ säger jag bara , Marre vi får inte låta det här ske, det går bara inte inte inte INTE för sig! vi måste stoppa det här nu :P


Lägger upp en mysbild som jag tog idag då jag tände massa ljus fulla mitt rum :)



Take this

åh vad man kan skratta ibland "Impa, pimpa, pumpa, dumpa, tack och hej nästa tjej!" så sjukt klockren säger jag bara!

Imorgon efter skolan blire kanske att fara och klippa mig, sen efter det ska jag och anki fara till usm och träna :D sjukt härlig dag blir det.

Welcome to the jungel

Engelska nu och den har varit hur skön som helst. Fått sitta och skriva åsikter om olika saker och det jag valde var abort som ändå var lätt att skriva om för att det finns så mycket att kommentera. Sen nu ska vi strax ha tema men vet inte vad vi har där. Menmen blir nog bra. Sen har vi lunch och jag hoppas verkligen att det är något gott för jag är sjukt hungrig. Sen trafikanten som blir chill också. Härlig dag! :) sen ikväll ska vi fixa trafikanten och jag måste göra lite annan läxa. Skulle vilja träna lite också men får se hur det blir.

Hade bäst! :)