Hold Me Tight

Helgen har varit relativt lugn och det har varit väldigt skönt.

I fredags var jag med Emelie, marre och anki och lagade en tacogratäng och började se 3 filmer. Det var väldigt mysigt men var grymt trött så jag somnade halv 1. Tydligen hade marre och anki suttit uppe och lyssnat på gammal musik som man lyssnade på då man var yngre. Jag måste ha varit helt utslagen eftersom jag sov på en madrass i samma rum som dom satt och spelade och sen tog dom även kort på mig då jag sov.Märkte då ingenting.

I går på lördan kom josse hit och vi gjorde mat som var helt underbart gott. Kyckling med klyftpotatis vi gjorde själv och sen beasås. Efter det färgade jag hennes hår och använde min epilator på mina ben för första gången också. I början gjorde det rätt ont men man vande sig med smärtan och då blev det skönare.
Sen såg vi film och mumsade på nachochips och morötter och doppade i dipper. Väldigt mätt efter denna kväll!

Idag ska jag ta tag i pluggandet och försöka få lite saker klart, vore som skönt. IDROTTSPSYKOLOGIN.... Emelie har du gjort den?!?!




Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Nu blir det att sticka iväg för att inhandla maten tills ikväll, sen åker jag direkt till Angelica där Emelie och marre också är. Vi ska laga mat och mysa med film ikväll. Kan det bli bättre! NEJ SKULLE INTE TRO DET. Tacogratäng med film och maaaango :D


Hejs!



Through The Wire

Ingen värme direkt idag men det gick an ändå. Först gick jag till anki på haga och höll på frysa ansiktet av mig. Sen då jag fått upp värmen gick vi till gamlia på en promenad i 1 och en halv timme. Mycket mysigt var det men kunde fått vara lite varmare. Efter det gick vi tillbaka till Anki och satte oss framför tvn. Sen frågade hennes pappa om vi ville ha lite potatisbullar så då käkade vi det. Väldigt gott! och sen begav jag och Eve oss mot vasaplan där jag tog bussen hem. Kom hem och sen slocknade jag på soffan.

Nu har jag i alla fall skickat in om hur dagen var till våran lärare och även bakat en chokladtårta som inte blev den mest lyckade. Jag är verkligen värdelös på baka. Jag förstår inte jag gör som man ska men på något sett så är det oftast alltid något som går fel. Men man kan ju inte vara bra på allt ;) hahah det där var kul. Nä men nu ska jag ta och göra något, typ ledarskap och börja på idrottspsykologin. Känns som att det kan vara dags med det.









Hidding My Heart

Brrr, nu ska jag bege mig till Gamlia för att sedan där gå på promenix med Angelica och Evelina sen efter det gå hem. Känns jättekallt men är det frilufsdag så är det. nu måste jag skynda mig att fixa ihop allt och sen ska jag börja gå. Hejs!


My Heart Still Beats For You.

Som ni ser har jag gjort lite ändringar på bloggen. Inte helt nöjd ännu men ska ändra lite mer sen så det blir tummen upp!

Ikväll har jag tränat lite men inte mycket... Sen ska jag lägga mig och göra lite läxa samt se på os om det är något kul som försegår. :p

Till helgen blir det myskväll med tjejerna och det kommer bli TOPPEN. Ser verkligen fram emot det :)
Sen på tisdag så blir det Corona, galet men spännande ska det bli.

Hejs! ♥

Your Love Is My Drug

"I don't care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you're with me
But crash and crave you when you leave"



We Are The Champioooons!

Sverige vann över Finland i hockey, 3-0! Kul start att starta morgonen med iaf, vaknade, la mig i soffan och såg på hockey. Det var mysigt.

Helgen var trevlig och fredag var mycket rolig! Blev fest hos Isac då och sen på lördag blev det filmkväll hos jonzza. Orkar inte berätta så mycket om fredan med men kul var det verkligen! Nu ska jag försöka fokucera på lektionen. Hejs!



Too Late


Nu har jag beställt min klänning och det känns väldigt bra. Hoppas den sitter bra nu också!
Har dessutom färgat håret idag, eller ja först blekte vi det (commón barbie let's go party) blev på tok för ljust. Efter det köpte mamma en annan färg som var lite guld aktig men eftersom de var guld så blev det ORANGE.. Efter det så tog vi nån blondering igen så det ser hyfsat ut. Men kan inte säga att min hårbotten mår så bra eller håret..
Har legat och sett på OS idag under tiden som färgningen värkat och Anjas fall i backen ja det var ett rätt ordentligt fall.
Var i stugan idag också och skottade en hel del snö, pappa har som gjort illa sig i två fingrar så han kunde inte skotta. I söndags då vi också var där skottade vi taket i stugan och det var rätt kul. Vågade inte ta stegen ner sen bara för den stod på ett ställe som jag kände var lite osäkert att ta sig till så blev till att hoppa ner för min del ist.

Nu är det inte så långt kvar till House Of Metal , vilket ska bli kul hoppas jag. Och därför blev det att jag la upp den här låten. Sen går det fram och tillbaka om jag ska fara på en festival i Tyskland i sommar, Wacken. Skulle nog kunna bli otroligt spännande och roligt, och resan dit lär också vara kul. Lutar mot att jag ska fara men måste hitta mig ett jobb också så jag har råd med allt. Känns tungt att det bara flyger pengar hit och dit men ingen inkomst. WOHO.. Nä nu får jag fixa det här. Dessutom vill jag beställa massa kläder också tänkte lägga upp en bild på några saker jag vill ha.




 




studeenten

Nu känner jag att jag vill ha studenten imorgon. Vore grymt kul och härligt på samma gång. Börjar bli grymt taggad på studenten men har väldigt svårt att hitta en klänning jag vill ha. Sökte runt lite idag då jag kom hem i och med att vi har pratat studenten idag och tänkte lägga upp en bild på den. Men jag vet inte till 100 om jag vill ha denna men det känns troligt som att det kan bli den. Vad tycker ni?

 





Runaway Train

X3M ikväll då! Kommer nog bli roligt hoppas jag. Gratis inträde iaf om man tar med sig en sak som är ett hjärta, vilket kändes helt klart värt. Nu väntar jag bara på att marre ska pallra sig hit från stan så sätter vi nog igång med att peppra musik ;D

Förfest innan hos Charlotte med några och sen drar vi till x3m :D

Hittade en bild från Bulgarien i sommras som jag inte har sett förut, lite små kul ;D vill tillbaka! <3 

Here Without You

Hejhej alla glada, dagen har verkligen gått segt. Först började dagen med lekar på ledarskap och det var faktiskt väldigt kul även om jag var trött och grinig då jag vaknade. Sen blev det massage som var helt underbart, speciellt då man har träningsverk.

Lunchen kan jag inte påstå var den bästa, de hade lovat oss lax men istället fick vi någon fisk som inte var direkt god. :p bitchviken!
Religion gånger 2 efter det och sen blev det att gå till Martina en stund och träffa henne. De var kul, och vi bestämde att på lördag blir det tacoskväll. Var ett bra tag sen nu!

Imorgon blir det utgång på x3m , blir nog kul :) gratis inträde ifall man tar med en hjärtsak.

Hejs!


Before It Breaks

Nu har jag och Angelica pluggat lite och nu tänkte vi börja bege oss mot great easten. Blir gott! Efter det blir det att fortsätta plugga och förhoppningsvis har jag fått mer ideér om vad jag kan skriva på religionen. Sen tänkte jag göra papperet från naturen också.

Ha en mysig kväll!


Hide and Seek

Ikväll blir det att plugga och sen fara och köpa kinamat med angelica. Kommer nog bli galet gott, speciellt för att jag har varit sugen på det ett bra tag nu. Måste skriva religionen ikväll och sen får jag ta resten sen. tjooho!

Nu psykologi.. Pusshej!

In My Head

Nu blire såhääär, fick det att funka ändå :P

Till Emelieee då! ;D




Tired Eyes

Hoy! Trött trött trött , så kan man beskriva mitt humör nu. Ingenting vill riktigt gå som det ska heller.

Ikväll MÅSTE jag börja skriva på idrottspsykologin och sen skriva lite mer på religionen. Läxaaa är kuuuul! tss.

Nu blir det film, hejs!

For Bitter Or Worse

Idag blev jag väckt kring 10 och halv 11 stack jag och pappa till stugan. Blev att skotta lite där för skulle få fram släpvagnen, och eftersom jag skulle ta lite naturbilder blev det att fota en del också även på lite männsikor. Då jag kom hem passade jag på att se lite grey´s anatomy avsnitt och sen kom josse hit. Vi pratade massor som vanligt. ;D Dessutom visade hon mig hur man lägger upp videoklipp här på bloggen så nu tänkte jag börja med det också. Kändes rätt kul, lite nytt.

Tänkte passa på att lägga upp en låt som är skön att lyssna på :)


Smack That

Nu blir det BOOOOOWLING! :D

Bra kväll

Insåg just då jag skulle fara hemifrån att jag har glömt alla mina kort i väskan som jag glömde på skolan. BRA SANDRA -.- Inga pengar, utom de lösa jag har hemma, kan inte köra bilen någonstans. yeeees! Livet leker nu.

Call me

Igår kväll då jag skulle sova började jag tänka vad jag saknar sommaren. Att vara ute och känna värmen mot huden, kunna vara ute och spela fotboll, sitta vid en brasa på kvällen och umgås med vännerna. En sak som jag måste göra i sommar är att fara och tälta vid en sjö, vore grymt mysigt och sen om man fiskar lite. Det skulle inte vara fel.
Sen andra saker som händer i sommar blir nog att fara på hultsfred troligen och sen utomlands. En annan sak jag hoppas på är att jag kommer få något jobb också. Har sökt på två ställen nu men ska kolla upp fler. Större chans att man får något då.

Idag är det faktiskt rätt bra väder ute, nästan på 0 nu på termometern och solen kom fram ett tag. Vill göra något ikväll så ska kolla vad folk ska göra. Annars blir det väl att vara hemma ikväll också.

Hade tänkt att fara ut och springa men kändes nästan som att jag sparar det till veckan, tränade lite igår , men får se senare ikväll.

Imorgon ska jag troligen till stugan och där tänkte jag fota lite naturbilder osv som man förhoppningsvis kan ha till projektarbetet. Blir att fota lite annat också men de fotar jag hemma ist tror jag.

Nu ska jag dricka kaffe och sen hoppa in i duschen. puss!




En bild från sommaren 07 tror jag :)

Burning Bright

Idag var det en bra dag, även om den började med krasch.
Imorse vaknade jag av mammas väckarklocka tjugo i 5 och när jag vaknade kände jag mig väldigt törstig. Jag sträcker mig till vattenglaset som jag ställt på sängkanten och då jag ställer tillbaka det säger det tjoopp så ligger allt vatten på golvet. KUL, jag får kliva upp och hämta handuk sen bara att börja torka. Efter det är jag pigg och arg men somnar om efter en stund. I skolan har vi haft en lektion och jag tycker det känns som den sista men sen gick dagen undan.

Pappa och mamma kommer och skjutsar mig till stan och jag och Joella går och kollar på lite affärer och fikar. Sen var pappa ute med bilen så då plockade han upp mig och sen for vi till en butik som hade utförsäljning och hittade massa fynd. Det blev ett par nya spring skor, två tröjor, två jackor, sockar och vantar. Mycket nöjd faktiskt!

Sen hem, käkade lite , har gjort lite läxa och duschat. Inte pjåkigt! :)

Nu ska jag gå och göra något vettigt, pusshej!


Always on my mind

Sitter och försöker mig på naturkunskapen men det vill inte riktigt gå. Började med den och körde helt fast ,sen for vi en snabbis till stugan och kollade lite där men jag stannade ute och skottade bron. Då jag kom hem tog jag en dusch och sen satte jag mig ner igen oc försökte mig på det här igen. Tar tid att hitta allt i boken och jag hittar ju ingenting heller så det tar VÄLDIGT lång tid. Men har gett mig sjutton på att jag ska göra klart det här nu, frågan är ju bara om allt kommer bli rätt.

Imorgon kommer det folk från olika universitet och ska prata om olika program. Blir nog spännande! Ska kolla det där med sjuksköterska men känns jättesvårt. Skadar i alla fall inte att kolla : ) Det bästa av allt är att då har vi bara lektioner från efter lunch. Alltså bara två lektioner imorgon, ledarskap och religion. Känns bra!

Nu ska jag fortsätta med naturen, pusshej!