Fade To Black

Helgen har varit helt underbart kul! först bion i fredags som var supermysigt. Sen fest igår som var ändå rätt kul! SLADDASLADDASLADDA!! Sen träna hela dagen idag och se Malin i luciatåget. Hur fint och stämningsfullt som helst! :)

orkar inte skriva nå utförligt eftersom jag snart somnar.. men kan tillägga iaf att jag har blivit kär i metallica! Helt kanonbraaaa! :)




No one but me can save myself, but it's too late
Now I can't think, think why I should even try

Yesterday seems as though it never existed
Death greets me warm, now I will just say goodbye




Wall to wall

Ikväll blev det ju som sagt bio och vi såg twilight. Kär så mycket kär är allt jag säger! hur bra som helst och jag säger att den översteg alla mina förväntningar. Nu blir det att vänta att den kommer på dvd så man kan se den om och om igen. 

Fika på station och mycket prat, hur mysigt som helst. Måste göras om :) 



 "-Jag skulle vilja sitta i en av de där bollarna. Den största!"




Pusshej!


One gun



Dagen har rullat på , med både sovstunder pratstunder och totalt ovärda lektioner. Men det har funkat. Man har ju roligt sällskap iaf ;D

Imorgon blir det bio med Emelie,Angelica och Marielle. Ska se twilight och jag hoppas verkligen att den är så bra som alla säger nu. Hoppas bara inte jag har byggt upp för mycke förhoppningar nu, för då brukar dem inte bli så bra. Bättre och inte ha några alls.

På lördag blir det fest med massa nya människor och det kommer säkert bli super mega kul! :D Taggar järnet! orkar inte skriva något mer nu, hade skrivit ett långt innan men eftersom jag är så osmart klickar jag på ett ställe och poff så är allt borta :/


Tycker synd om Marre just nu :( förlåt att jag inte kunde hjälpa dig! men nästa gång i will help you! ;)



puss :)




Stay with me

Eftersom min förra blogg krånglade så med visningsbilden och bestämde sig för att jag inte skulle få ha någon så började jag skriva på min gamla igen.

Dagen har varit segast och började med att kliva upp vid 6 imorse i lägenheten med alla brudar. Tvätta håret, trängas framför EN spegel och sen käka frukost. Men mysigt vare minsann! :) Var och sladdade igår också och nu vill jag sladda ännu mer bara! Sjukt kul iaf. Skolan var ju ingen höjdar dag men sista lektionen på idrotten gjorde dagen mycket mer roligt! SMUTSIGT ;) haha. Sen blev det att knalla iväg till bussen och sen hem och bli kompis med matteboken.

Imorgon blire matteprov vilket lär suga men eftersom jag är "kompis" med matten nu så får man hoppas på ett g. Nu ska jag nog gå tillbaka till min kompis ett litet tag och kolla igenom sammanfattningen och sen ska jag nog sluta :P Har sovmorgon imorgon också och det känns allt utom dåligt! helt underbart med andra ord, så då blire att ta nio bussen imorgon vilket innebär att jag kan sova lääänge : )

Hade lovely.