Skräckkvällen

Filmen var hemsk , jag var rädd,pratade med angelica och hon skrämde upp mig sen la vi på luren. efter de börjar jag få sms från ett nummer jag inte har..

okänd: buuuuh....
Jag: Vem?
Okänd, Jason..
Okänd, i see you
okänd:look out thru the window...
Okänd: or under your bed..

Så jag ber angelica att ringa mig igen för jag är så grymt rädd. Hon spelar med såklart och efter ett tag så sa hon, haha de är pappa. Kan ju gissa hur kul dom hade åt de där. Jag däremot sitter kvar skakis.



Nu blir det att lugna sig med att tänka på annat och vad är inte bättre än att drömma sig bort i kläder och annat fint.

Pusshej!



Cold

Åh så de är kallt i mitt rum. La mig under täcket och somnade för de blev så varmt och gosigt, haha !

Nu ikväll ska jag på bio med Angelica och se nya Paranomal Activity 2 halv 10. Hoppas den kommer skrämma ihjäl en nu. Har som ändå inga förhoppningar på den för jag har slutat med att ha det på filmer, istället ser jag om dom är bra då jag ser dom.

Men nu ska jag gå och gräva i min garderob och se om jag hittar några mysiga kläder som jag ska mysa i under bion. Pusshej!


yeah yeah wow wow

Förfest hos anki och snart 5ive med SKÄGG!





But a second doesn't go by without you crossin' my mind.

AHHH, förra inlägget jag skrev försvann just då jag var klar.. Kul, so here we go again.

Denna dag har bestått av ,vakna,jobba,lunch,jobbajobbajobba,hem,vila, och inte så mycket mer. Jag vet ,händelserik !

Nu är min farbror här och kollar kaklet som han ska hjälpa oss att sätta upp snart. Vi ska alltså kakla om i köket. Kommer bli fint :)

Nu ska jag gå och hämta en kopp kaffe och sen vet jag inte alls vad jag ska göra, träna, duscha, sängen kanske. Japp de får bli bra.

Hejsvejs!



I Know

Nu har jag bestämt mig, äntligen. Men vet inte vad som kommer att hända på lördagen. De återstår att se, späännande. Not.

Idag var jag på arbetsförmedligen och ÄNTLIGEN förstår jag papperet som mamma har försökt att förklara för mig 100000 gånger. Puh. Sen träffa jag Sofia så pratade lite med henne innan jag tog bussen till Martina. Då jag kom dit bestämde jag och Martina oss för att se A Cinderella Story. Nostalgi! Efter den var slut kom pappa och hämta upp mig och vi drog och kollade på bilar. De finns inte dåliga bilar.

Ajaa, nu ska jag göra någonting, tror de blir att städa rummet, ser ut som de är påtiden att jag gör de nu.

Tjaaao!


AAAHH

Fan vad jag velar hela tiden.. Blir ju galen på mig sjäälv. Vet inte alls hur jag ska göra med någonting. Blir fan snurrig i huvudet just nu. Nä nu tar jag de som de kommer, aningen blir det de ena eller det andra helt enkelt, eller de 3dje. AAAAAAAAAAAAH. bara av att skriva de där blev jag osäker igen. Nej nu lägger jag allt på hyllan tills jag nu ser vad som händer och blir.

Pusshaj!



Tusen gånger om

I fredags for jag och anki till jonzzas brors lägenhet och träffade några och efter de skjutsade jag henne till jobbet. Efter det så for jag och hämtade anka och sen for vi till den såkallade "festen" på Mariehem. Vi kommer dit och ser ingen. Vi tänkte gå runt men möts av våra två kompisar som säger att killen är inte hemma som vi ska till så dom dricker i en lekstuga. Jaa.
Sen då killen kommmer så måste jag fara i och med att jag jobbar på lördagar, kul.

Sen på lördagen blev de fest, säger bara ett ord och de är spårat.

I söndags låg jag bara i min säng, mådde inte toppen.

Sen min måndag var inte så händelserik precis och tisdagen har sett likadan ut, igår kom Martina hit och nu snart kommer ewe hit :)


Puuss!


Mallis 08!

Sometimes I hate, sometimes I love, Sometimes I hurt, sometimes I don't.

Du får inte flytta ifrån mig. Du får inte de. Jag kommer sakna dig förmycket. :(

Livet är fult du är fager, Vaken om natten och drömmer på dagen.

Igår kom Angelica hit, vi käka gott och såg skräckfilmen Them. Mysigt var det! Sen blev det att fara och köpa (färg?) till mitt hår. Blev ändå nöjd med resultatet , ska ta en närmare titt på det idag genom att platta de. Men det är säkert lika fint då :) Angelica du gjorde ett bra jobb!

Idag då jag vaknar har jag nere perciendrerna?... på glänt. Jag såg regndropparna på fönstret och tänkte, "åh vad mysigt, de regnar och blåser idag och här kan jag ligga kvar och slappa." Sen klev jag upp drog upp rullgardinen säger vi nu, och vad ser jag , jo SNÖ. Det snöar och blåser.  Alltså..ehh ..joo. ja! Snö i Oktober. Kyla kan jag stå ut med men inte någon snöstorm nu. Känns inte rätt. Fast tydligen så går det också. 

Nä nu ska jag ta och se vad jag hittar för något till lunchen. Spännande. 

Byeee! 



 


When I see your face there's not a thing that I would change.

Jäkla skit, jag hoppades verkligen på att Sverige skulle ta hem det här ikväll. Men jaaa.. Nu står det 4-0 till holland. Skulle inte förvåna mig ifall det blir 100000- 0 till dom. Kommer bli grymt förvånad ifall Sverige ens får in ett mål. Om dom får de kommer jag typ äta en chili... liknande sak som också är stark. (ååååh fuck vad jag inte hoppas att dom får in ett mål nu.). Fast samtidigt hoppas jag de så det känns lite bättre iaf!

Snart blir det att fixa små saker inför morgondagen så jag kan sova liiite längre , ungefär ca 10 min. Tjooho.


Pusshej








Gubben i lådan


Den här låten spelas om och om igen på spotify, jag är helt fast!


Fotboll, Sverige-Holland

Ja för dom som läste min rubrik vet ni vad min kväll efter 20.00 består av tills sängen kallar. Ikväll har jag inte gjort så speciellt mycket, mest väntat att tiden ska gå och sett beverly hills. Tills jag kom på ideén att , men jaa, jag kan ju fara ut och springa. Skönt var det, men ännu skönare var duschen. Träningsvärken kommer komma känner jag men de gillas.

Nu mer beverly och sen sparka boll. pyss!



Storfirren i sommras!


My First kiss

Dagen idag har varit väldigt händelselös och tråkig. Börjar med att min chef ringer och frågar mig ifall jag kan jobba imorgon, och självklart vill jag jobba! Sen har jag fått mig en utmaning nu. Whooho, kommer gå skit. Men de tar jag då. 

Sen har jag legat framför tvn och sett Beverly Hills, nostalgi jaa! Så nu tänkte jag se säsong 2 ikväll och bara lata mig. Hade tänkt att ta en promenad ikväll men har ingen lust att gå runt själv på kvällen mellan massa lägenheter och hus bara för att röra på mig. Jag vill gå i skogen och se höstens alla färger. Men där vågar jag knappast gå då de har blivit mörkt. 

Nu ska jag gå och göra matlådan inför imorgon och ta mig en dusch. Blir nog att skrapa ihop en sallad också som jag kan mumsa på ikväll. Blir gött! Harehaj! 

 


Svart, vitt och allt däremellan

Idag blev de först jobb och sen vårdcentralen. Efter de drog jag hem och såg one tree hill och sov, väldigt händelserikt. Sen ringde Sofia och väckte mig, hade först tänkt fara och träna men Sofias systers kort var i röbäck så blir sen istället. Istället for jag och mötte upp henne på Waynes där hon suttit i princip hela dagen och skrivit skolarbete. Så där blev det fruktsmothie och en chokladboll! Mmmhm :)

Sen efter lite småsaker så for jag hem och duschade. Nu blir det sängen och bara mysa under det varma täcket. Natti!


Fint citat efter mitt och marres telefonsamtal:  "vi har en hel general dosa vi kan stoppa upp"



Vaken om natten och drömmer på dagen

Blev att fara på core ikväll, var skönt att gå på pass igen och känna peppen från en instruktör. Ska börja bli oftare nu, är inte så hemskt att fara själv på ett pass insåg jag idag. hehe. Har som tyckt de förut av någon anledning.

Idag for jag till mammas jobb och hängde där en stund och sen drog jag till arbetsförmedlingen vilket inte var direkt nödvändigt. Pratade med hon i 5 min och blev inte jättemycket klokare av de. Nu blir det att spela peggle och lyssna på musik. Sen sovaa :)

Natti!

'




Bad Boys

Ikväll kom ewe hit en stund vilket var väldigt trevligt! Vi såg på scary movie och pratade en massa. Nu är jag ännu mer taggad tills på lördag. Kommer bli grymt trevligt. :) Sen tog vi en promenad och sen då hon for hem så blev det att träna lite. Nu hade jag tänkt att krypa ner i den lockande sängen och sussa. För imorgon blir det arbetsförmedlingen och jag ska försöka förstå mig på alla dessa papper jag fick hem idag. Men ska se ifall dom kan hjälpa mig med dom. Whaaa. Ja fårse hur det kommer gå. Mamma försökte förklara det för mig idag och jaa, det klickade inte direkt. Det blir spännande att se ifall dom kan få det att klicka imorgon då. Annars ger jag fan upp.. Nästan. Men okeej, nu ska jag soova, Nattinatt! :)






Jåååh

Ingen sovmorgon blev det direkt, vaknade vid 9 och somnade om en stund för sen ringde telefonen. Jippi. Sen blir det att träffa anka imorgon ist. Blir nicee! Men då är frågan, vad ska jag göra idag? Sova? Nä men de får jag se senare.


hejråååå


halsbandet jag fick av min syster :)



sova sova sova

Trött som ett troll ska jag krypa ner i sängen och se how i meet your mother. Ledig imorgon så då blir det att sova länge och sen träffa anka en stund. Mys!

Det här blir inget långt inlägg för jag har inte nått att skriva så seyah!




Gonatt!


wish right now

Jag blir så less och arg på dig. Varför får jag inte göra som jag vill en jävla gång.. Du kan inte göra så, du får inte göra de. Du kan ju lika gärna låsa in mig och binda mina händer och fötter då du ändå håller på.