My uncle



Grymt skönt väder ute. Har legar i solen sen jag kom hem tills nydligen då jag hoppade in i duschen. (snygg keps, hah) . Underbart att kunna fara till jobbet i shorts och en kofta. Älskar verkligen sommaren. Synd att den är så kort här uppe bara. Nu ska jag försöka ladda in ny musik på ipoden och sen får jag se var som hittas på, kanske städa rummet idag ist. Kan inte träna idag för jag har dragit på mig en förkylning så lika bra att vila upp mig nu över helgen och sen sätta igång nästa vecka igen.

Pusshej!


Verses of the bleeding

Helt crazy banana trött. Idag efter jobbet så satte jag igång och plocka bort kläder från rummet, för det var tänkt att jag skulle städa det.. Gick ju sisådär. Insåg att jag borde istället ta tillvara på det fina vädret ute så slutade med att jag la mig på bordet och solade en stund tills det var dags för träning. Det måste ha varit det jobbigaste och svettigaste träningspasset på länge. Shaises vad det var jobbigt. Men rooligt! Nu ska jag nog göra mig en macka för att sen krypa ner i sängen och sova som aldrig förr.

Gonatt!


Bang Bang



Off to work..


I put on my best, but I'm still afraid





Wooopa! Trodde jag skulle bli lite piggare av träningen idag men inte de. Hoppas på en piggare morgondag men framför allt att jag är piggare på torsdag. För då blir det nämlingen after work. Kommer bli kul! Hoppas också på att det blir bättre väder. Fast bara det inte regnar är jag nästan nöjd.
Nej nu blir det att skära upp melon och sätta igång någon serie.
Heej!


If today was your last day, would that change a thing?



Otroligt trött även ikväll. Tog mig ialla fall iväg till gymmet ikväll vilket kändes jäkligt bra. Nu är min plan att komma igång igen. Eller jag ska! Nu ringde marrebarre. Hejs!


There's a fire starting in my heart

Ikväll kan man säga att jag fick oväntat besök! Skulle just slå mig ner för att äta middag och rätt som det är ringer det på dörren. Vem står inte där, jo Sofia. Sen ringde även Evelina som kom hit. Trevlig kväll med andra ord!

Imorgon blir det jobb till 4 och efter det raka spåret hem för att göra sig klar och fara iväg till Tavelsjö för partiie. Kommer vara roligt att träffa allt folk igen! Trevligt folk, bra musik och bra väder. Kan det bli så mycket bättre :)

Nu hade jag tänkt att stänga mina ögonlock och tagga morgondagen. Kommer väl upp bilder sen!


Oh baby baby



Nu bär det av mot jobbet.


Colorblind

Var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde idag. Oj oj oj... Skrattade så tårarna bara sprutade. Tror jag var trött.

Sitter och pratar med världens underbaraste Martina som hänger i London på skype. Saknar den där bruttan! 

Annars då, joooohodå, livet rullar på och dagarna glider förbi. På onsdag kör Simoon sin debut i folkrace så det blir spännande att se. Så bär av till syster imorgon. That's that. Goonatt!


Värdelös

Hej, jag vet att jag är totalt värdelös på att updatera men jag ska försöka ännu en gång att börja blogga igen. Men nu ska jag sova för imorgon är det måndag = jobb. Gonatt!


Snabba ryck