Bag in da box

När de mest oväntade händer...





"B som i bag B som i box, B som i Bag in Box."

You Picked Me

Ibland undrar jag verkligen hur en del människor kan vara så känslolösa. Mamma kom in för ett tag sen och berättade att de var en hund som någon hade spännt fast i skogen och låtit den sitta där och hungra ihjäl. De är ju helt sjukt! Skulle aldrig klara av något sånt, lite dåligt man skulle må sen. Dom är ju helt försvarslösa och vet ju inte vad som händer. (visst dom kan bitas xD men de är inte poängen.. )

Är trött och vill sova nu. Anki måste komma hem så vi kan göra historian och nu fundera jag på att gå och sova en stund tills hon är hemma. Men lär ju bara bli tröttare, kanske kaffe funkar då? :P 

Åh mamma är så snäll, har gått och funderat på en parfym som jag har velat ha rätt länge nu, och igår köpte hon den åt mig och åh jag är så glad :]


Pusshej!

Meaning

I helgen blir det sjukt nice. Fredag blire fest med Martina Oliver och Joella som inte kommer bli dååligt! Sen på lördag blire bowling förmodligen och kanske hyra lokalen ovanför mig ifall den inte är hyrd redan, man vet aldrig. Annars kanske de blir att dra till bastun och chilla där. Sen träna på söndag cardio med Anki :)
Sen tyvärr att plugga historia.... :'( orkar de inte. FyFan anki säger jag bara . Nä vi klarar de här nu!




Firestorm

PARTY IMORGON :D Tagga nuråå!!!  Kommer bli sjuuukt nice , inte helt fel ;D

Whispers in the dark



Mhmm, glass glass glass i stora lass. Ibland undrar jag om inte B&J är det underbaraste som finns. Om de inte vore så ruskigt dryrt och onyttigt skulle jag äta det jämnt.

Blonderade håret idag och de blev bra tycker jag, är bara lite orolig att de ska bli så nött igen så jag måste köpa en olja till håret så det inte blir så torrt. Men det kan ju inte vara så dyrt ändå :)

Imorgon skola igen , först avspänning och stresshantering där jag hoppas på sova. Ja ja ska försöka att inte somna igen.. Sen träffa oliver på skoolan, blir niice : )  Engelskan kan ju ta sig, hörövning eller vad vi skulle ha, mmm ser man framemot.. 

Helgen blir party, först med fredan i Tsjö med massa folk och på lördagen blir det att träffa alla kusiner :) mycket chill helg. Var egentligen tänkt att dra till olivers stuga men de får vi styra sen ist! :)

Pusshej :)


Ska de bli en repris eller? ;)



























"Don't worry be happy"

Lovesong



Alla förändras vi, ibland till de bättre och ibland till de sämre. Det sägs ju att "Man lär sig av sina misstag" och de är en teori som jag håller mig fast vid.
När man slår sönder en spegel så brukar man säga att man får 7 års olycka. Eftersom jag inte hade speciellt tur innan så kanske de nu förändras till tur istället. Det är i alla fall det som jag vill. Det känns lite som att det kommer bli bättre, men bäst att inte ta ut något i förskott. De som händer händer.
Det är så svårt att veta vad som är rätt och fel. Jag har gjort så mycket som jag ångrar, sånt som verkligen inte var tänkt att såra, utan bara ett sätt att komma över. Hoppas nu att du vet det. Det känns lite bra nu, känns som de kommer bli bra igen.


Nu taggar vi skoter!


No Control

Sjukt nice lov har det varit!

I söndags blev det bio med Johan, Josse och Patrik och såg Yes Man , helt klart sevärd!

Sen i måndags kom Josefin hit och sov över här, och vi har allt för mycket att prata om! somnade halv 6 efter många godnatt, NU SOVER VI! haha.

Igår blev det biljard med Johan Oliver och Josse, grymt kul! : )
och idag blir det förhoppningsvis bad också.

Klev till min förvånan upp 9 idag, har läst engelska boken och tagit det lugnt :) 

Pusshej!


Falling Behind

Idag har det blivit att ta det förvånadsvärt lungt och det har varit hur skönt som helst. Började morgonen med att knalla hem från Joella efter att ha haft världens härligaste kväll igår med hon och Martina. Var längesen nu sen sist.
Sen när jag kom hem han jag sova i en halvtimme sen upp tvätta håret och var beredd att fara till stöcke med josse och träffa några men de blev inte av så då gick jag och la mig ingen. :p

Fick en webbis idag av mina underbara föräldrar också, men jag är så less på den att jag vill AHH jag vet inte vad. Funkar att ta kort med osv men vet inte hur man ställer om den så det bli svartvitt och sen så den funkar på msn. Kan ingen som är bra på datorer komma och hjälpa miig!?

imorgon på dagen blir det att ta det lugnt och jag ska FÖRSÖKA läsa lite i engelska boken och skriva ner mina tankar och citat. sen förmodligen film och sen på kvällen blir det bio med Josse, Patrik och Johan. Blir nog trevligt :)

Tycker att du borde växa upp snart, bara ett tips annars kan de bli jobbigt ;)

Hejdå alla underbara!






Almost Lover

Nyår var kul kul kul!


Nu ska mamma och pappa fara och handla och då ska dom köpa min beloved webbkamera! :D äntligen en ny säger jag.