a new dawn

Det har löst sig, ikväll blir det att ringa in det nya året med att skaka skumpa. Har varit och handlat inför kvällen nu och sen får vi se vart det bär av. Är otroligt taggad på kvällens bravader och allt vad kvällen kommer föra med sig.

Gott nytt år på er alla och hoppas ni får en underbar nyårsafton :)






Somebody that i used to know

Wazup. Nu var det längesedan. Har varit full rulle minnsann.

Har jobbat, blivit ledig och firat jul. På julafton fick jag sitta på akuten för jag lyckades dra på mig blodförgiftning i fingret, låter jättetöntigt men hade bajsont  fingret. Så nu till det roligaste av allt. Jag äter antibiotika= nykter nyår.. OHYEAH! Feels good.. Sen har jag jobbt lite extra i två dagar nu och även lyckats dra på mig en förkylning på de hela. Är otroligt träningssugen satt de finns inte.. Tror jag går och lägger mig nu..


put that ass to work

Sitter och käkar tonfisk och macaroner och försöke ladda inför träning. Går väl sisådär för utanför fönstret väntas kyla, snö och halka.. Blir en spännande cykeltur minsann.

Seyou!


sleep

Nu är jag så fruktansvärt trött så det finns inte. Har varit på gymmet ikväll och kört ett pass. Var otroligt roligt och väldigt jobbigt. Mitt nya favoritpass tror jag. Åh, är så peppad men så slut på samma gång. Nu kastar jag in handduken och säger GOD NATT!




Over my dead body

whaoaoa,  sjukt less och trött.. Då jag kommer fram till gymmet börjar det såklart regna, och det fortsätter regna..och regna.. Då jag ska hem (i mina icke regntäta kläder) så kan ni ju gissa på en skala hur blöt jag vart. 

Nu är jag då hyfsat nöjd, ligger nyduschad i sängen och lyssnar på musik och spelar wordfeud, ska se ett avsnitt av pacific också sen lär jag däcka av i sängen.

Slutar 11 imorgon , det GILLAS! ! Natti :)


We all want love

Sitter och försöker tagga upp till träning som känns ungefär sååååååhääär taggat just nu eftersom det blåser en hel del ute. Får väl försöka se cyklingen som uppvärmningen. Tanken var att det skulle bli bodypump ikväll men eftersom den slutar halv 9 så kändes det lite sent så blir bröst och rygg idag.




Igår blev det ju kalas hos evelina, var mycket trevligt och inte tala om gott. Mums i magen!