I did whatever I felt like

I fredags blev det att dra till min stuga och fira midsommar, dit kom det lite folk och det var väldigt trevligt! Vi gjorde en midsommarstång och det blev en väldigt liten en. Sen spelade vi kubb, sjöng, grillade osv. Mycket trevligt :)

Sen i lördags blev det en del städning, mhmm diska är ju ingen höjdare direkt, vill verkligen ha en diskmaskin. Sen efter städningen blev det att sola och bada benen lite, hur skönt som helst! Fast de där brämsen skulle gärna fått försvinna och alla andra kryp.

Efter alla hade dragit så for jag och handlade lite och sen blev det att grilla igen och sen ligga och se på sex and the city. Mycket mysig och slapp kväll!

Söndagen spenderades hos min syster vilket var längesen nu. De kom och hämtade upp mig i stugan och sen for vi till dom och tog det bara lugnt.

Sen idag så ska vi fara iväg till sandbacka för att äta tårta för Edvin fyller år. Mumma! Sen ska jag passa på att svänga förbi hos mig för att hämta rena kläder.

Måste bara påpeka att vädret kunde inte vara bättre , helt underbart! :D

Ska ta och lägga upp bilder sen men har ingen sladd till kameran med mig så blir lite svårt just nu.


Bara lite bilder som blivit tagna under början av sommaren












Helpless, with nothing to say






Nu är nästan alla resor klara och betalda, skönt! Hultsfred och Bulgarien i sommar, kommer inte bli fel. Kostar pengar har de gjort så nu blir det att njuta mycket av allt som händer. Får sen hoppas på något jobb efter sommaren också, känns inte som jag kommer lyckas kirra något jobb inom den närmsta framtiden. Ska i alla fall nog söka lite men får se hur det går med det.

Tjoflöjt!

 


MÅSTE HA!

Åh dom är så fina, skulle göra allt för att stuttsa runt i dessa i sommar!


If you just let me inside your world.


Jag hatar den här skiten men ändå gräver jag mig djupare ner i den..


Idag blev Bulgarienresan betald klart. Blir nog även troligen hultan också, vore som så kul men jag känner att alla pengarna rullar iväg och jag har inget jobb. Så de svider som lite.

Imorgon blir det nog att boka resan till hultsfred men det lutar mest åt att åka dit. Sen får jag väl oroa mig om jobb och resten då jag kommer hem från utlandet.

Pusspuss!


FÖR VI VET HUR MAN HAR ROLIGT, FY FAN VAD VI HAR KUL!

Nu är studenten avklarad och det var jääävligt roligt! Champangefrukost på morgonen med massor av frukt, skolan och ta foto, gå runt och leva om i korridorerna, få betygen, aulan, åka vagnen, säger bara ojojoj galet kul!
Synd att det där på slutet skulle hända bara :/

Känner att min upptadering är den sämsta men har ingen ork att skriva. Roligare att läsa bloggar. Men aaaja, nu kom mamma hem och nu blir det sushi :P Hejs!