I won't make that mistake again

Vårruset ikväll, var skönt faktiskt, iaf då man såg mållinjen. Har dessutom gjort bort 3 redovsningar idag, eller ledarskapen var bara väldigt rolig och kändes inte direkt som en redovisning men på ett sätt så var det väl det. Men det var faktiskt kul den här gången och gick bra! Sen naturkunskapen och styrketräningen, härligt! 2 saker till kvar och sen är det ÖVER! Sen säger jag bara OJ, vad jag kommer tagga upp för studenten!

Nu blir det att läsa på inför psykologiredovisningen imorgon och göra en hyfsat tidig kväll. Kommer sooova så gott!




You're waving goodbye, well at least you're having fun, The rising tide will not let you forget me

Kulturnatta ikväll, kommer bli skoj!
Om en liten stund ska jag käka lite sen dra till anki för att spela in mer av våran jesusfilm. Haha! Efter det drar jag och marre hit och gör oss klara för att sedan dra iväg till anki igen och grilla, dra ut på stan och kolla band osv. Det enda negativa med dagen är vädret, var tog solen vägen?! jaja, vädret ska inte få förstöra. Kommer bli latjo hur som helst.

Sen ska jag försöka göra naturkunskapen igen, har svarat på en fråga. Hur svårt ska det vara.. Ska ta tag i det en snabbis snart.

hejs :)


How Low Can You Go

Nu blir det ängarna och spela brännboll! Awesome :D

Should I fight for What is right or let it die, Now I'm choking on forced out lies,Do I fight or let it die.

Skönt med helg! Kom hem från skolan kvarti 1 och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Blir att plugga lite mer ikväll innan jag beger mig till ängarna för att träffa lite folk och spela brännboll. Kommer bli kul!

Nu ska jag se gamla 901102 awesooome :D Hejs!



Show me trust, show me love, show me heaven up above.

NU LÄGGER JAG SNART NER... Fan så less jag är. Ingenting vill fastna kvar i huvudet av vad jag läser och jag har panik.. Ska lägga mig i sängen nu och fortsätta läsa, men eftersom gårdagen blev rätt sen av NK pluggande så vet jag inte hur länge jag kan hålla ögoner öppna inatt också. Det återstår att se. Behövde bara få ut det där , GONATT!

Studenten taggas iaf!


L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce

Helt grym dag! Angelica kom till mig kring halv 11 och innan det berättade hon att det inte blev något prov idag för läraren hade ringt henne och berättat att hon skulle ha ett möte så nu blev provet imorgon istället. Sen kom fredde också och vi solade på balkongen innan vi drog till Pinoccio och käkade, blev pizza för mig och fredde och anki var nyttig med sallad. Efter det blev de myrorna där min syster också var, blev lite smått förvåndad då jag hör en röst bakom mig som säger, "nämen hej är du också här?". Mycket kul! Hittade dessutom ett vitt nitskärp som var snyggt som jag köpte. Sen drog vi efter ett tag till kajen och köpte glass och stekte. Sen hade fredde hämtat André från skolan och senare kom Sofia. Vi bestämde där att ikväll blir det Nydala med grillning och folk, kommer bli kul! :D Nu ska vi till Hissjö och intervjua Josefine, ankis kompis till en ledarskaps uppgift och sen drar vi till Nydala efter det.

Hejs :)



Chilli'N

Nu blir det kajen, skönt :D underbart väder!


Sometimes I feel like it's all been done, Sometimes I feel like I'm the only one, Sometimes I wanna change everything I've ever done

Var VÄLDIGT längesen jag skrev nu men har haft fullt upp.

I onsdags tror jag det var drog jag och Angelica till min stuga, gick prommenad, grillade pinnbröd, såg skräckfilm osv. Mycket mysigt! Sen på morgonen gick vi ut och satt oss och solade i nattlinnen, helt underbart.

Sen i lördags blev det grillning och mycket stek i tsjö, grymt kul! Fast fick väldigt mycket huvudvärk mot kvällen och blev jättetrött så for hem. Det var jättekul iaf. Kommer bilder. Blev att lira lite fotboll och sen låg man och stekte så länge man orkade. Var nästan för varmt för att ligga långa stunder.

Nu ikväll har jag pluggat pluggat och pluggat. inge kul..
















Kollen på bollen ;)


You smell so fucking good it makes me lose control!

Födelsedag igår, 19 år :) Fick lite alla möjliga småsaker, men det jag blev VÄLDIGT glad över var parfymen som jag har velat ha ett bra tag nu. Mhmm!

Nu är det helg ljuva helg och ännu en vecka mindre till skolan slutar. Känns  toppen :) Studenten börjar nu närma sig och jag har fortfarande inte någon klänning, börjar få lite panik nu.. Men löser sig säkert.

Ikväll blir det att fara på Waynés och fika samt plugga, måste skriva klart psykologin så. Anki och jag sitter där ikväll ialla fall. Sen får man väl se var man far sen. Martina kommer nog komma en stund också dit och umgås lite :) 
Imorgon ska jag träffa anka, var evigheter sen sist så kommer bli sjukt kul! Sen far vi till jonzza och umgås där. BUZZ!!

Nä nu orkar jag inte skriva mer för jag sitter nämligen på balkongen och ser knappt vad jag skriver i och med att solen lyser så och de speglas :P Hejs :)



I still want you, it's easy to see, But guess what, honey, you're not that good for me.

Den här dagen är kass, mitt humör är på botten och nu ska jag göra läxa. SUPER!

Superbra låt från Bullet for my valentines nya skiva, spelas om och om igen i mitt rum. :)