Fuck everything

Sääämst på upptadera.. Hur som helst var det partaj i fredags, och herregud, har nog aldrig varit så bakis på år och dar. Hela lördagen spenderades sovandes i princip. Blev pigg hos anki, satt och skrattade en stund. Gick till bussen, tappade mobilen nästan under bussen just då jag skulle hoppa på. Busschaffören trodde jag föll. Haha. Sen hem, duscha, göra mat och se SOA. Helt fast.

Snart kommer nog anki hit och vi ska fara på rusta och fixa lite, sen ska vi iväg och äta någonstans. Får se vart det blir. Är sugen på något riiiiktigt lyxigt.

Awesome!


My curse

Finner inga ord..

motherlover

Imorgon bär det av mot Åsele i en fullsmockad bil. Har aldrig varit på Åselemarknaden tidigare så det kommer bli spännande. Det enda problemet som jag har just nu är att jag vet inte vad jag har packat ner i väskan. Det är förmycket för att börja rota runt men det känns som det är något som saknas..

Sen idag har jag träffat joella, fredde och anki idag/kväll. Varit på rusta,jula,hm och coop för att införskaffa det sista inför resan. Tog mig även ut och sprang ikväll. Vädret var helt underbart så fanns inget att klaga på.

Nu ska jag ta och ställa väckarklockan och sen imorgon blir det att packa det sista. Pusshej! :)




So far away

Tystnad.