Rock'n Roll Highschool

Sommarskolan börjar bli gaanska dryg just nu och nu vill jag bara få den veckan som är kvar efter den här överstökad så jag sen kan njuta av sommaren!

Nu ska man försöka vara nyttig och börja motionera mer, det var en sak som jag och Anki kom fram till en av alla raster som vi har på sommarskolan. jag har faktiskt varit duktig att pallra mig ut och springa i veckan och köra lite situps och sånt. Men nu snart måste jag börja ta i med det här att äta nyttigt eftersom det går inte så bra så nu blir det typ bara sallad i en vecka på sommarlovet. När sommarskolan är slut alltså för där får man yogurt och där behöver man mat så man orkar tänka.

När jag kom hem visade det sig att mamma har varit så snäll så hon har köpt två tröjor till på stadium åt mig. Det är ju rea där som på alla andra ställen i stan och då var hon snäll och shoppade lite åt mig...

Nu har jag äntligen tänkt att ta itu med min garderob som knappt går att stänga men det blir att göra imorgon efter jag har träffat min kusin som bor i Stockholm som jag inte träffat på aslänge! Vi funderar på att fara ut och springa och hitta på något men jag är lite orolig att om vi far ut och springer så kommer jag säkert hamna hur långt bakom som helst och flämta som en hund eftersom hon brukar springa gaanska låååång..... men det blir nog kul vad det än blir..
"först kommer man in i första andningen och sen andra andningen och då går det lättare att springa..."
"men om man inte kommer upp till andra andningen då?!" haha ;P vet inte om någon fattade det där men...

Sen i helgen blir det förhoppningsvis någon fest någonstanns men det är ju wheels så det måste ju hända något..

Sen tänkte jag ladda upp en sommarbild bara för att :)


Do you wanna be my fjortisboy

Så nu har man klarat av den tredje dagen på sommarskolan.. det börjar blir lite smått drygt men det kan faktiskt vara lite kul ibland också när man löser saker som man inte brukar kunna. Men det som är mindre kul är att sitta inne hela dagarna och räkna matte medans det är fint väder ute. Det är ju som de här dagarna det är sol och varmt ute som man vill fara till stranden och steka.. men det går ju inte för jag räknar matte....... aja men nu ska jag inte klaga utan vara glad att jag får betalt för att räkna matte och att jag kommer förhoppningsvis att få godkännt efter det här.

jag och anki låg och stekte idag på stenplattor när plötsligt.....

anki - "åh det bränner så på mina ben!"
jag- "Mm på mina med fast det är skönt"
plötsligt kommer en av våra lärare bakom oss och säger stenskönt!

kanske inte så jättekul men det var roligt då xD

All The Same

Sommarlovskvällen blev mycke bättre än jag trodde med tanke på hur den började, men den blev ändå super!
Har fortfarande kvar Emelies på handen men det ger bara minnen så det är lite smått kul.

Nu har jag äntligen fått tillbaka datorn efter att den har varit på lagning i ungefär huuundra år enligt mig iaf men det är väl bara för att jag brukar sitta vid den jämt. Min mobil har även den kommit tillbaka från reparation och jag är just nu överlycklig!

Har varit i stugan med joella och martina och det blev hur kul som helst och dom är som vanligt lite små galna och bestämde sig för att bada när vi var ute med båten även fast det var hur kallt som helst. Sen så gick vi en långpromenad på kvällen och tog massa roliga bilder, mycket trevligt.

Snart är det ju midsommar som alla vet och den blir förhoppningsvis hur kul som helst men jag brukar alltid tagga för mycket och sen blir jag bara besviken så den här gången har jag valt att inte bli för uppspelt utan ta det som det kommer.
Första dagen på sommarskolan idag och det gick faktiskt bra. Men det roligaste var på morgonen när jag och Angelica kom till skolan och satt där utanför och när jag sneglade mot skolan så får jag ju inte mindre än se en person som vi inte gillar... menmen blir att dissa henne i 3 veckor


Walk Idiot Walk

Bästa dagen på länge! Allt började med dans imorse och då repade vi inför uppvisningen på måndag.Älskar den där dansen för man blir så glad av den. Sen hade vi betygsnack och då fick jag veta att jag har VG i dans!  Sen bar det av till Nydala med Anki för att ligga och steka i gräset som inte var helt fel. ("dom ligger och steker magarna..höhö"-coolingarna) Sen drog vi tillbaka till skolan med mopparna i full fart och fick veta betyget i samhälls sen fick vi fara. Så det var egentligen en ganska ovärd dag men den var kung.

Nu har jag också fått veta att jag troligen kommer att få tillbaka min dator imorgon och det kommer ungefär att kosta 2000 kr för lagningen! Helt galet! Mamma hoppade ju inte direkt av glädje när jag berättade det för henne...


Den kommande helgen blir nog hur bra som helst men jag kommer att sakna en viss person men vi får träffas snart! 

Helgen

Torsdag: Ska träffa Martina och Joella och det kommer att bli jättekul att träffa dem eftersom det var ett tag sen vi träffades. 

Fredag:  På fredag blire att fara till stugan med paranteserna och kanske Anki :) blir nog trevligt för det var ju ett tag sen som jag var där. Men det brukar bli lite långtråkigt ibland men då kan man alltid lägga sig och steka vid stranden i min nya bikini! oj vad jag har längtat att få använda den! och kanske doppa sig en snabbis i havet. sköööööntskönt :)

Och i stugan blire att vara hela helgen i princip så nu har jag inte något mer att berätta. 

"Sommarlov när vi glider fram på moppen, brum brum"

Så nu har jag också skaffat mig en blogg som nästan alla andra har och Emelie jag lovar att jag ska försöka att vara aktiv och skriva massor så du har något att läsa.;)

Nu är det snart sommarlov och alla läxor är bortgjorda men fortfarande känns det inte riktigt som att det är sommarlov om 1 vecka och en dag.. Känns nästan overkligt eftersom vi har pratat om det så länge och nu är det äntligen här. Nu måste jag bara hitta avslutningskläder och det är ju alltid lika svårt... ska man ha klänning eller shorts, linne eller tunika? Får nog ta att fara ner på stan och börja min sökning.

Som iaf dom jag brukar umgås med så vet ju dom att det händer en del i sommar och det ska bli jättekul!
Ska bli spännande och se om allt vi har planerat kommer att hinnas med. Men förhoppningsvis så hinns allt det värda.
+ Pdol
+Mallis
+Festa osv.
+Trästock

Dansuppvisning på måndag och det kommer nog att bli jättekul men känns ändå nervöst eftersom det är ju just innan finalen på brännbollen så det kommer typ att vara rätt mycket folk där och det värsta är att det är nästan bara folk från skolan så då vill man gärna inte skämma ut sig... men TAGGA NU ANKI! :D
Temat är Grease och vi ska vara klädda i rosa linne och sen svart nertill men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha ett par shorts eller om det blir mjukisbyxor men det får nog vädret avgöra.

Nä snart ska jag nog gliiida hem på min cykel från Martina och nu håller jag tummarna på att jag får tillbaka min dator på torsdag eller imorgon...

Välkommen till min nya blogg!